Όταν η Shakira έχασε τη φωνή της! H συγκλονιστική εξομολόγηση της!

 

Mια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που πέρασε έκανε στην Guardian η Shakira. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στα τέλη του 2017 η Shakira πίστευε ότι δεν θα τραγουδήσει ξανά. Παρουσίασε αιμορραγία στις φωνητικές χορδές και μιλούσε μόλις και μετά βίας. Ακύρωσε την περιοδεία της και δήλωνε ότι, ζει έναν εφιάλτη. «Πάντα σκεφτόμουν ότι τα νιάτα και η ομορφιά κάποτε φεύγουν, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η φωνή μου θα με εγκαταλείψει -ίσως επειδή ήταν μέρος της ταυτότητας μου. Όταν δεν μπορούσα πια να τραγουδήσω, ήταν αφόρητο. Υπήρχαν μέρες που ήταν αδύνατο να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήμουν σε βαθιά κατάθλιψη».

Η Κολομβιανή ποπ σταρ, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 75 εκατ. άλμπουμ -μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της ποπ- επέστρεψε και μιλά για την περιπέτεια της υγείας της που έγινε αιτία να επανεξετάσει τη ζωή της.

 Όπως εξομολογήθηκε στην Guardian, υπήρχαν περίοδοι κατά τις οποίες δεν μιλούσε καθόλου, προσπαθώντας να δώσει στη φωνή της τη δυνατότητα να ανακάμψει. «Έπρεπε να επικοινωνώ με σημειώματα, αλλά δεν με καταλάβαινε κανείς». Οι γιοι της, ηλικίας τότε, δύο και τεσσάρων ετών, δεν ήξεραν ανάγνωση, οπότε τα σημειώματα δεν βοηθούσαν την κατάσταση. Κι όπως λέει, εκείνη την περίοδο ο σύζυγος της, Ζεράρ Πικέ είδε τον χειρότερο εαυτό της. «Δεν ήμουν καθόλου θετική. Ήμουν απαισιόδοξη. Γεμάτη πίκρα».

Οι γιατροί τής σύστησαν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά η Shakira ήταν πεπεισμένη ότι δεν θα είχε αποτέλεσμα. Αντ′ αυτού στράφηκε στην ύπνωση και στον διαλογισμό, ενώ έφτασε μέχρι την Παναγία της Λούρδης για να λάβει καθαγιασμένο νερό. «Χρειαζόμουν είτε χειρουργική επέμβαση είτε θεϊκή παρέμβαση», λέει. Όταν η φωνή της επέστρεψε χωρίς χειρουργική επέμβαση «ένιωσα σαν να είχα βιώσει κάποιο είδος θρησκευτικής εμπειρίας». 

Λίγες ημέρες πριν από την προβολή της ταινίας «Shakira in Concert: El Dorado World Tour» με υλικό από την περιοδεία της -κυρίως από το σόου της τον περασμένο Αύγουστο στο Λος Άντζελες- η Shakira δηλώνει ότι η περιπέτεια αυτή την έκανε καλύτερη τραγουδίστρια. 

«Βγαίνεις στη σκηνή ζητώντας την επιβεβαίωση ότι είσαι καλός και αρέσεις στον κόσμο. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά. Έβγαινα εκεί έξω επειδή ήθελα να νιώσω την απόλαυση του τραγουδιού». 

Η 42χρονη Shakira, όπως έχει ανακοινωθεί, θα τραγουδήσει με την έτερη μεγάλη Λατίνα σταρ, Jennifer Lopez στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 (ο αγώνας θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2020), γεγονός που για πολλούς καλλιτέχνες θεωρείται κορυφαία στιγμή στην καριέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party