Η Σπυρούλα έλυσε την απορία... Από πού βγήκε το επίθετό της;

 

Στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης η Σπυρούλα Κάιζερ  «Αν δίνεις αγάπη, παίρνεις. Αυτό το εισέπραξα από τις FF, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους» Τα σχόλια της Μαρίας και της 'Αννας Μαρίας που μόνο αγάπη ΔΕΝ κρύβουν...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η 24χρονη, που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο του περίεργου επιθέτου της. Η ίδια άλλωστε κατάγεται από την Κύπρο.

«To Κάιζερ το είχε πάρει ο παππούς μου από το χωριό. Ήταν παρατσούκλι, γιατί ο παππούς μου έμοιαζε του βασιλιά του Κάιζερ στη Γερμανία. Και το επίθετο έμεινε από το χωριό» είπε χαρακτηριστικά η Σπυρούλα, μετά από ερώτηση του Κρατερού Κατσούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι έχει απήχηση στον κόσμο.

«Έχω κερδίσει τον κόσμο λόγω του ότι είμαι αληθινή. Δε με νοιάζει! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου» είπε η Σπυρούλα στον τηλεοπτικό αέρα.

Η πρώην διαγωνιζόμενη, μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Η παίκτρια από την Κύπρο μίλησε για την αποχώρησή της από το παιχνίδι, λέγοντας ότι δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτή που θα έφευγε. «Δεν περίμενα καθόλου να φύγω εγώ αλλά η Άννα» είπε η μελαχρινή καλλονή, αφού κατά τη γνώμη της με το look της δεν είχε κάτι καινούργιο να προσφέρει.

Εντύπωση προκάλεσε και η αγκαλιά της Κάτιας στη Σπυρούλα την ώρα που έφευγε από το σπίτι: «Με τις FF ήθελα να κρατάω τις ισορροπίες… είμαι της άποψης πως αν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη. Αυτό το εισέπραξα από τις FF, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους» απάντησε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM. «Θεωρώ ότι η αντίδραση της Κάτιας ήταν αληθινή» συμπλήρωσε.

Όσο για την Κωνσταντίνα που τελευταία έχει προσεγγίσει τις FF; Η Σπυρούλα σχολίασε: «Είναι λίγο παράξενος χαρακτήρας. Πρέπει να βρεις το κουμπί της για να συγκατοικήσεις… είναι κλειστή, είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας».

 

 

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, θεωρεί πως στο σπίτι του GNTM κυκλοφορεί ένα ζόμπι ανάμεσα στα κορίτσια, το οποίο ονομάζεται Κωνσταντίνα Φλώρου. Μάλιστα, η ίδια μοιράζεται την εμπειρία της αυτή με τους τηλεθεατές της Φωλιάς των Κου Κου:

«Σκεφτόμαστε τώρα που έφυγε η Κάιζερ να πάμε να μείνουμε στο άλλο δωμάτιο χωρίς την Κωνσταντίνα, δεν την χρειαζόμαστε. Την Κωνσταντίνα την είχα κάνει πέρα γιατί είδα ότι οι χαρακτήρες μας δεν ταιριάζουν και δεν μου αρέσει η παρέα της. Άρχισε να κάνει παρέα με της FF τις οποίες έκραζε σε κάποια φάση. Η πιο περίεργη κοπέλα μέσα στο σπίτι είναι η Κωνσταντίνα. Μερικές φορές νιώθω ότι έχουμε ένα ζόμπι μέσα στο σπίτι»!

Τα λόγια αγάπης συνεχίζονται στο GNTM…

 

Η Κωνσταντίνα Φλώρου μιλώντας στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την Τζώρτζια Γεωργίου, απάντησε πρώτη φορά για την είσοδό της στις FF, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε στις συμπαίκτριές της η κίνησή της αυτή.

«Νιώθω ότι κάποια κορίτσια έχουν ενοχληθεί από εμένα. Έχω παρατηρήσει από τη Μαρίνα ότι πολλές φορές την ενοχλεί που μπορεί να μιλάω ή να βοηθάω τα κορίτσια στις φωτογραφίσεις. Και η Κέισι είναι πιο έντονη τις τελευταίες ημέρες μαζί μου, ή μπορεί να μη μου μιλήσει καθόλου. Οι FF δε με δέχτηκαν στην ομάδα τους, γνωριστήκαμε παραπάνω. Μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας τους, ανοίχτηκα παραπάνω, γιατί πραγματικά μου βγήκε και έτσι αρχίσαμε να κάνουμε παραπάνω παρέα. Είναι με ποιους ανθρώπους θα ταιριάξω. Η Κάτια πίστευα πως ήταν αλλιώς μπροστά από τις κάμερες και το παίζει. Αλλά καμία σχέση» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

 

Η Μαρία Μιχαλοπούλου στο GNTM έχει μεγάλη συμπάθεια στην Κάτια Ταραμπάνκο και την εκφράζει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Στη φωλιά των Κου Κου για παράδειγμα, είχε μόνο τα καλύτερα να πει:

«Η Κάτια ξεκίνησε από τον ουρανό και έχει πέσει στα τάρταρα. Έφτασε προτεινόμενη. Ποιος; Ένας επαγγελματίας μοντέλο που μας είχε πρήξει την κυκλοφορία μας! Εφόσον είναι σε αυτή τη θέση, μια σπρωξιά θέλει να φύγει».

Για το γεγονός ότι πήρε την καλύτερη φωτογραφία, η Μαρία Μιχαλοπούλου δηλώνει: «Αυτό λέγεται δικαίωση. Λέγεται επίσης κι εκδίκηση και είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και είναι μπάμιες. Και τις μπάμιες έφαγε σήμερα η Κάτια»!

Αγάπη μόνο στο GNTM…

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο