Ο κομμωτής των διάσημων εντός & εκτός Κύπρου μιλά στο #CelebrityNewsCyprus

 

Οι διάσημες πελάτισσες του MangeloHair και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει. Ο Ambassador της Wella αποκαλύπτει τα μυστικά του επαγγέλματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Μιχάλης Μιχαήλ, ασχολείται με την κομμωτική τέχνη, χρόνια! Έχει καταφέρει με το ταλέντο του, στον δύσκολο και απαιτητικό κόσμο της μόδας, να ξεχωρίσει!

 

Όταν το μεράκι συναντά την φαντασία, την αισθητική και την κομψότητα τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος. Διατηρεί κομμωτήριο στη Λάρνακα από τα οποία περνά η «αφρόκρεμα» του θεάτρου, της μόδας και του πενταγράμμου.

 

Τι είναι αυτό που τον ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσους επαγγελματίες του χώρου;
Πως κατάφερε να γίνει ο Ambassador της εταιρίας κολοσσού, Wella;
Ποιες είναι οι διάσημες κυρίες της showbiz που τον εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια;
Ποιο στυλ στα μαλλιά επιτάσσει η μόδα; 

 

Ο MangeloΗair αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του αποκλειστικά στο #CelebrityNewsCyprus


 

Σε ποια φάση της ζωής σας αποφασίσατε να ανοίξετε το δικό σας κομμωτήριο;

Πιστεύω ότι αυτό ήρθε από μόνο του. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος για μένα αφού η κομμωτική ήταν πάντα απόλαυση, αγάπη και τρόπος ζωής, εξ ου και από μικρός ήξερα ότι αυτόν τον επαγγελματικό δρόμο θ’ ακολουθούσα. Είναι κλίση μαζί με ταλέντο (χαμογελά). Έτσι στα είκοσι μου, τολμηρός νεαρός, είχα ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Αθήνα στη σχολή «Πέτρος  Αμάραντος – Χρυσή Κτένα» και επιστρέφοντας, άνοιξα αμέσως δικό μου χώρο. 

 

Πως μπορέσατε να μαζέψετε στο πελατολόγιο σας τόσες γνωστές στο ευρύ κοινό, προσωπικότητες; 

Το πελατολόγιο μας ποικίλει και αυτό είναι η απόλυτη αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας, της επιμόρφωσης αλλά της επένδυσης στη δουλειά της ομάδας εδώ στο MangeloHair. Είμαι βέβαιος ότι αυτό οφείλεται στην αφοσίωση και στην αγάπη μου για τη δουλειά μου αλλά και στην προσωπική επαφή, φροντίδα και προσοχή στις προσωπικές ανάγκες της κάθε γυναίκας που έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμε.

 

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Δε θα το αποκαλούσα μυστικό. Είναι φανερό. Αφοσίωση και αγάπη για την κομμωτική.

 

Πως νιώθεις που είσαι ο Ambassador της Wella στην Κύπρο;

Νιώθω πολύ περήφανος γι΄αυτό. Έχω τη δυνατότητα να μοιράζομαι τις γνώσεις μου εκπαιδεύοντας τους συναδέλφους μου έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στην Κύπρια την καλύτερη δυνατή φροντίδα μαλλιών. Έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιώ όλα τα καινούρια προϊόντα της εταιρείας WELLA PROFESSIONAL και ειδικότερα της σειράς INVIGO  της οποίας είμαι OFFICIAL BRAND AMBASSADOR για τη χώρα μας.

 

Τι θυσίες πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο αναγνωσιμότητας της δουλειάς του; 

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δε νιώθεις ότι κάνεις θυσίες. Η κομμωτική για μένα είναι πάθος, είναι τρόπος ζωής. Σαφώς, δεν υποβαθμίζω τις ώρες που πρέπει να αφιερώνεις, τη συνεχή επιμόρφωση, την εξέλιξη σου απλά εγώ δεν το βλέπω σαν θυσία.

 

Ποια είναι η τάση στα κουρέματα για τον φετινό χειμώνα; 

Ο χειμώνας του 2019 μας βρίσκει με μια διάθεση για έντονες αφέλειες που τονίζουν το βλέμμα σε μεσαία μήκη μαλλιών με έντονα φυλαρίσματα.

 

Ποια χρώματα είναι στη μόδα φέτος; 

Η τάση στα χρώματα είναι το Vintage Colour, δηλαδή ζεστά χρώματα, όπως το χρώμα της κανέλας ή το καφέ κεραμιδί με πιο ξεθωριασμένες άκριες θυμίζοντας πιο παλαιομένα χρώματα. Έχω αδυναμία στα έντονα χρώματα όπως το STRAWBERRY BLONDE, στις χάλκινες αποχρώσεις και στα all time classic blonde που όλοι μας αγαπάμε. Ενθουσιάζομαι λιγότερο με τις σκούρες αποχρώσεις που  της βρίσκω πολύ (flat) αδύναμες.

 

Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα σαμπουάν φαρμακείου, εμπορίου και κομμωτηρίου; 

Όταν αγοράζει κάποιος προϊόντα από το κομμωτήριο έχει το πλεονέκτημα  ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει προϊόντα τα οποία θα του τα έχει προτείνει επαγγελματίας του χώρου που γνωρίζει τις ανάγκες του πελάτη που έχει απέναντι του και με σκοπό να προλάβει φθορές των μαλλιών ή να διορθώσει πιθανές αδυναμίες τους.

 

 

Πιστολάκι, σίδερο ή ψαλίδι μαλλιών; 

Και τα τρία είναι αναγκαία για μια σωστή περιποίηση μαλλιών. Για εμένα η κορυφαία εταιρεία όσον αφορά τα σίδερα μαλλιών και που τα εμπιστεύομαι απόλυτα είναι τα (GHD) GoodHairDay  με τα σίδερα τους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας  που εκπέμπουν στα μαλλιά με μέγιστη θερμοκρασία τους 180’C  έτσι δεν καίγονται τα μαλλιά σε συχνή χρήση αντιθέτως κλειδώνουν το χρώμα και προσδίδουν έντονη λάμψη και δυνατό κράτημα χωρίς να τα αφυδατώνει.

 

Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε για περισσότερο καιρό το χρώμα στα μαλλιά μας;

Ένα χρώμα για να κρατήσει περισσότερο χρόνο  χρειάζεται ειδική φροντίδα. Ως Official Wella Ambasador  η πρόταση μου είναι μετά από την βαφή να λούσουμε τα μαλλιά με την σειρά της Wella (colorbrilliance) και να ολοκληρώσουμε με την invigocolorservice treatment. Είναι μια θεραπεία που κλειδώνει το χρώμα στα μαλλιά για διάρκεια , αντέχει στα λουσίματα και η φροντίδα στο σπίτι είναι ένα σημαντικό κομμάτι που επιτυγχάνεται με την σειρά της Wella (colormotion).

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χτενίζουμε να τα μαλλιά μας;

Ο καλύτερος τρόπος να κτενίζουμε τα μαλλιά είναι μετά το μπάνιο. Βάζουμε ένα προϊόν Leave in conditioner ή λαδάκι όπως το Lux Oil. Πάντα ξεκινούμε από κάτω στις άκριες και φτάνουμε στις ρίζες σιγά σιγά.

 

Εξτένσιον ή τρέσες;

Αυτό εξαρτάται από την πελάτισσα και το σκοπό που τα χρειάζεται ανάλογα με τον τρόπο ζωής της. Στην κάθε μία, ταιριάζει διαφορετική μέθοδος. Οι τρέσες είναι για πελάτισσες που τα χρειάζονται για μια συγκεκριμένη περίσταση έτσι ώστε τα μαλλιά να φαίνονται πιο χοντρά και μακριά.

 

Υπάρχουν τεχνικές, χρώματα ή στιλ που πρέπει να αποφεύγουμε; 

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να αποφεύγουμε. Τα πάντα χρειάζονται μέτρο. Φροντίδα, θεραπείες αλλά και κόψιμο, κάτι που αρκετοί ξεχνούν.

 

Τι κουβεντιάζουν οι Κύπριες στο κομμωτήριο;

Οι κυρίες στο κομμωτήριο μιλάνε για ποικίλα θέματα. Μόδα, διατροφή, λογοτεχνία, για το γυμναστήριο. Έχουν άποψη και στυλ.

 

Κομμωτής ή ψυχολόγος; 

Ο καθένας με το ρόλο του. Σκοπός μας μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία προσφέρουμε είναι να βλέπουμε τους πελάτες μας να φεύγουν χαμογελαστοί γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; 

Το μέλλον είναι τώρα. Και εγώ και η ομάδα μου, εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε το 100 % στον κόσμο που περνά καθημερινώς από το χώρο μας. Κάτι καινούριο έρχεται, stay tuned.

 

Τι θα συμβούλευες έναν νέο που ξεκινά την καριέρα του τώρα;

Η συμβουλή μου για τους νέους, είναι να έχουν όνειρα και να τα ακολουθούν. Αν έχουν πάθος για την κομμωτική, να την ακολουθήσουν. Είναι ένα επάγγελμα που χρειάζεται συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στη μόδα, πολλά σεμινάρια και το σημαντικότερο είναι να έχουν γερές βάσεις που προϋποθέτει σπουδές

Φωτογραφία από το περσινό show του Οίκου Τρανούλη στο Ζάππειο, με θέμα την επιστροφή των Μαρμάρων της  Ακρόπολης στην Ελλάδα, με τίτλο Take me home

 

Δειτε Επισης

Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»