Το Celebrity μαγείρεψε με τον Λευτέρη Λαζάρου στην Lidl Food Academy

Η Lidl συνεχίζοντας το πρωτοποριακό και πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα μαθημάτων γαστρονομίας στη Lidl Food Academy στην Κύπρο, εμπλούτισε την προσφορά της στον κόσμο του καλού φαγητού και φυσικά στους τυχερούς πελάτες της, προσκαλώντας τον πολυβραβευμένο Chef Λευτέρη Λαζάρου να συμμετέχει σε ένα έκτακτο μάθημα μαγειρικής και να δώσει πολύτιμες και χρηστικές συμβουλές, δημιουργώντας πεντανόστιμα πιάτα με πρώτη ύλη ψάρια και θαλασσινά.

 

 

Το Celebrity δεν μπορούσε να λείψει από μια τόσο ξεχωριστή πρόσκληση – πρόκληση. Έτσι το ραντεβού δόθηκε για το Σάββατο, γύρω στις 11 το πρωί, μετά από τον πρώτο καφέ της ημέρας. Η αποστολή ξεκάθαρη. Μαγειρική με τον Λευτέρη Λαζάρου. Αφού φορέσαμε την ποδιά μας και πήραμε τις συνταγές στο χέρι η ομάδα «Ψαροντούφεκο» ήταν έτοιμη για το μάθημα με τον γνωστό σεφ. 

 

 

Ο Λευτέρης Λαζάρου πέρα για πέρα θαλασσινός, γεννήθηκε στον Πειραιά όπου είχε και τη βάση του, αποτυπώνει στις γευστικές του δημιουργίες την Ελλάδα, τα ταξίδια του και τις γευστικές εμπειρίες που αποκόμισε γυρίζοντας τον κόσμο. Αυτό το μήνυμα θέλησε να μας μεταφέρει όσο μας μιλούσε για το πώς διαλέγουμε το καλό ψάρι και πως το ψήνουμε. 

 

 

Το μενού είχε πικάντικες Γαρίδες, τσιπούρα με ντομάτα και ψητά λαχανικά, λαβράκι σκορδάτο με βραστά χόρτα και τσιπούρα με σάλτσα Αγιολί. Την πρώτη μάλιστα εκτελέσαμε με τις οδηγίες τόσο του σεφ Λευτέρη Λαζάρου αλλά και του Κύπριου σεφ Κωνσταντίνου Πετεβίνου με προϊόντα και υλικά που παρέχονται από τη Lidl και πωλούνται στα ράφια της.

 

Όλες οι ομάδες συνεργάστηκαν σωστά με στόχο να φτιάξουν ένα νόστιμο πιάτο και τα κατάφεραν. Σε έναν υπέροχο χώρο, όνειρο για κάθε άτομο που έχει πάθος με την μαγειρική. Στην Lidl Food Academy που λειτουργεί με στόχο την καλλιέργειας σχέσεων εμπιστοσύνης στον κρίσιμο τομέα υγιεινής της διατροφής. Είναι ο κοινός τόπος όπου οι πελάτες- καταναλωτές συναντώνται για να δοκιμάσουν τα προϊόντα, να μάθουν από εξειδικευμένο προσωπικό τις ιδιότητές τους και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες για τις ανάγκες τους συνταγές.Και το βασικότερο, στη Lidl Food Academy δημιουργούνται εκείνες οι προσλαμβάνουσες που οδηγούν τους συμμετέχοντες να αισθανθούν ότι ανήκουν σε μια κοινότητα που πραγματικά καταλαβαίνει τι σημαίνει καλή τροφή και πώς επηρεάζεται η καθημερινότητά μας. 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»