Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις Μακαλιά - Αλαφούζου για τους αδικοχαμένους αδερφούς τους

 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους με την ανάρτηση που έκανε για τον αδερφό του, ενώ με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος αποχαιρέτησε τον αδελφό του Γιώργο που έφυγε από τη ζωή. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο γνωστός ηθοποιός, σε ηλικία 30 ετών είχε βιώσει μία σημαντική απώλεια, καθώς είχε χάσει τον αδερφό του, Τάσο, από ανακοπή καρδιάς.

Ανέβασε μια φωτογραφία του αδερφού του και δεν είχε λόγια να περιγράψει πως νιώθει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει για τον αδελφό του και είχε πει μεταξύ άλλων:

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι.. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

Δείτε την σχετική ανάρτηση 

 

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος αποχαιρέτησε τον αδελφό του Γιώργο που έφυγε από τη ζωή. Ο πόνος του ηθοποιού είναι μεγάλος παρά το γεγονός ότι δεν μεγάλωσε μαζί με τον αδελφό του αφού ήταν από διαφορετική μητέρα

Διάβασε το συγκλονιστικό αντίο του

«Ο αδελφός μου ο Γιώργος, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και περηφάνια. Η ζωή το έφερε να μην μεγαλώσουμε μαζί, μια και είχαμε διαφορετικές μητέρες. Ευχήθηκα πολλές φορές στην ζωή μου να είμαστε όλοι μαζί, να μπορούσαμε να είχαμε μια όμορφη μεγάλη οικογένεια, μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο χαρούμενες φωνές, ευτυχία και αγάπη. Αυτό ίσως να απάλυνε κάπως και τον δικό μου πόνο….

Η διαδρομή της ζωής του δεν ήταν εύκολη και πάλεψε ενάντια στον πόνο, την έλλειψη αγάπης, την αδικία, την εγκατάλειψη που βίωσε στα παιδικά του χρόνια. Αυτά έγιναν ένας γίγαντας και πολλές φορές ο αγώνας ήταν άνισος. Κατάφερε να χτίσει μια όμορφη οικογένεια με μια υπέροχη σύντροφο δίπλα του και να κάνουν μια υπέροχη κόρη που έφερε στον κόσμο δυο υπέροχα εγγόνια.
Αδελφέ μου, αυτό ήθελε δύναμη, θάρρος και αγάπη για να το καταφέρεις. Και το κατάφερες! Γιατί τα είχες όλα αυτά σε αφθονία μέσα σου.
Ξέρω ότι ο γίγαντας ερχόταν συχνά και πάλευες μαζί του και ίσως ο αγώνας να ήταν άνισος και να φαίνεται τώρα ότι νίκησε.

Αλλά αγαπημένε μου αδερφέ, Γιώργο μου… Αν ο Παράδεισος είναι εκεί, θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του για σένα. Δεν σκέφτομαι κανέναν πιο άξιο από σένα να πάρει δίκαια την θέση του εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το επόμενο πρωί αυτό το κοράκι ήρθε όταν βγήκα στον κήπο, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και άρχισε να βγάζει δυνατές κραυγές. Ένα σύμβολο των ψυχών που έφυγαν… Ίσως ήθελες να μου πεις κάτι, να με αποχαιρετήσεις…. Έβγαλα μια φωτογραφία σαν ανάγκη για να θυμάμαι την στιγμή. Μου έστειλες φως, γιατί είσαι φως και ανήκεις στο φως…

Μέχρι να ξαναβρεθούμε αδελφέ μου θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη