Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε σε βαρύ κλίμα στον αέρα τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς δεν είναι πλέον μαζί. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τον χωρισμό τους στον αέρα της εκπομπής Πρωινό. «Δεν ξέρω πώς να το πω και πώς να αντιδράσω», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και είπε τα εξής:

«Να το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ούτως ή άλλως ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω και είμαστε όλοι μια οικογένεια εδώ. Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση ξεκινήσει που θα φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί είναι προτεραιότητα για μένα αυτό, δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι, μετά από κάποια χρόνια ή προχωρούν ή σταματούν. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί και αυτό… Θέλω να το πως εδώ για να μην το ξαναπώ μετά. Ούτως ή άλλως την αγαπώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα».

 

Η Φαίη Σκορδά τόνισε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι πολλές φορές είναι για καλό γιατί έτσι θα ξεκινήσουν καινούριες σελίδες και για τους δύο.

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε στο Πρωινό τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, μια ανακοίνωση-βόμβα, καθώς όλοι θεωρούσαν το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τουλάχιστον, έτσι έδειχνε πριν από 10 μέρες που η Ιλένια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Στις 20 Σεπτεμβρίου στο Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είχαν ένα τηλεοπτικό τετ α τετ, στο οποίο περίσσευε η τρυφερότητα, η αμηχανία, αλλά και τα… ερωτευμένα βλέμματα του ενός για τον άλλον.

 

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, είναι τα προφητικά λόγια του Γιώργου Λιάγκα. Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έπαιζε ένα βίντεο με την Ιλένια να τραγουδά. Τότε, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει:

«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει φωνητικά να βελτιωθεί, αλλά η σκηνική της παρουσία είναι άψογη. Την αδικεί αυτό το τραγούδι, σε άλλα τραγούδια είναι πολύ sexy. Εμένα που δεν είμαι ο Ουγγαρέζος μου αρέσει. Τώρα, αν ήμουν ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μπορεί και να με πείραζε, δεν ξέρω. Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Δέκα μέρες μετά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς ακολούθησαν δρόμους χωριστούς…

 

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή του, τονίζοντας πως ήξερε εδώ και μέρες ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη και μάλιστα το πρωί του έστειλα και μήνυμα, εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες.

Το πρωί που του έστειλα μήνυμα του είπα “Δημήτρη μου, αυτό που ξέρω εγώ μου το φέρανε σήμερα οι ρεπόρτερ μου και μου είπαν διάφορα πράγματα, θες να το παίξω ή δεν θέλεις;”.

Και μου είπε ο άνθρωπος “δεν είναι ψέματα, αφού το ξέρεις. Παίξε το κι εσύ και θα το πω κι εγώ στην εκπομπή”. Το είπε και στη Φαίη το πρωί. Μπορεί να τα ξαναβρούνε, δεν είναι σίγουρο.

Πάντως, αυτή τη στιγμή, απ’ ότι ξέρω, ψάχνει σπίτι ο Δημήτρης», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»