Ο παίκτης του #TheVoiceGR που δημιούργησε ίντριγκα μεταξύ Μουζουράκη - Ρουβά! Tο 2o Blind Audition του talent show

 

Στο δεύτερο επεισόδιο του talent show είδαμε μία ή μάλλον δύο πολύ ενδιαφέρουσες οντισιόν δύο κολλητών που είπαν να δοκιμάσουν μαζί την τύχη τους στο τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο λόγος για τον Γιάννη Καρβέλη και τον Μιχάλη Νικολάου από τον Βόλο οι οποίοι πήγαν στις οντισιόν μαζί προκειμένου να πείσουν τους κριτές για τις δυνατότητές τους.

Τους δύο φίλους έφερε κοντά το τραγούδι καθώς εμφανίζονται και οι δύο σε μαγαζιά στον Βόλο και κάνουν live εμφανίσεις και κάπως έτσι ήρθαν κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιάννης, ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα του στην οποία φτιάχνει μαξιλάρια και στρώματα, εμφανίστηκε πρώτος και έδειξε να εντυπωσιάζει τους κριτές οι οποίοι και τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Όχι όμως και ο Μιχάλης ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν.

Κάτι που φυσικά στενοχώρησε και τους δύο και προκάλεσε γενικότερα ανάμεικτα συναισθήματα στους δύο νέους.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την οντισιόν του Γιάννη.

 

Δείτε την απόφαση του Γιάννη αλλά και την οντισιόν του Μιχάλη ο οποίος όμως απορρίφθηκε από το παιχνίδι

 

Η Έβελιν Τσάβαλου η οποία κατάγεται από την Καρδίτσα, δεν έκανε την Έλενα Παπαρίζου που κατάγεται από το ίδιο μέρος να γυρίσει αλλά έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να τρελαθεί και να τη θέλει στην ομάδα του με τρέλα!

Η 22χρονη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής είπε στο βίντεο ότι έχει διαβάσει πολύ για να περάσει στο πανεπιστήμιο όμως το τραγούδι παραμένει για εκείνη ένα μεγάλο όνειρο.

Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή, τραγούδησε το «Αφού το θες» και από τις πρώτες κιόλας στιγμές της εκεί έκανε τον Μουζουράκη να γυρίσει και να σηκωθεί από την καρέκλα του χορεύοντας. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της μάλιστα ο κριτής της έδειχνε συνεχώς την προτίμησή του και την επιθυμία του να βρεθεί στην ομάδα του.

Τελικά, επειδή πάντα ο επιμένων νικά, ο Πάνος την κέρδισε, όχι μόνο επειδή δεν γύρισαν οι άλλοι κριτές αλλά και επειδή, όπως είπε ο ίδιος ο Μουζουράκης, θεωρεί πως θα κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι η Έβελιν.

 

Τις καρέκλες της Έλενας και του Πάνου έκανε να γυρίσουν η Χαρά Σπυροπούλου με California Dreamin.

 

O Σταύρος Τζινίδης από την Ελευσίνα με καταγωγή από τον Πόντο βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τραγούδι.

Όπως είπε ο ίδιος, θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική επαγγελματικά και να αφήσει την πρωινή του δουλειά για να αφοσιωθεί.

Ο Σταύρος έκανε τους κριτές να γυρίσουν –εκτός από τον Σάκη Ρουβά- και όταν άρχισε να μιλάει με τους κριτές, τόλμησε να κάνει μία μίμηση που είχε για πρωταγωνιστή τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος ενθουσίασε με τη μίμησή του και όλοι πίστευαν πως θα πάει στην ομάδα του Μουζουράκη όμως εκείνος επέλεξε την Ελεονώρα Ζουγανέλη

 

Μία όμορφη κοπέλα, η Ειρήνη, βρέθηκε στο στούντιο του τάλεντ σόου για να πείσει τους επικριτές της πως εκτός από εξωτερική εμφάνιση έχει και καλή φωνή και ταλέντο στη μουσική.

Ο λόγος για την Ειρήνη Τσοκούνογλου, η οποία πράγματι διαθέτει όμορφη εξωτερική εμφάνιση, τραγούδησε το «Δεν θέλω να ξέρεις» της Άννας Βίσση και ήταν τόσο καλή που γύρισαν όλες οι καρέκλες των κριτών.

Και από εκεί και μετά ξεκίνησε ο… πόλεμος ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σάκη Ρουβά.

Ο πιο μεγάλος «σκοτωμός» όμως έγινε ανάμεσα στην Ελεονώρα, την Έλενα και τον Πάνο και ο Σάκης παρέμενε σιωπηλός. Μία κουβέντα μόνο είπε, πιο κουλ από τους άλλους. Και εκείνος βέβαια, προσπάθησε να την πείσει να πάει στην ομάδα του, τονίζοντάς της πως έχει χορέψει πολλές φορές στο παρελθόν με την Άννα Βίσση της οποίας τραγούδι είχε μόλις ερμηνεύσει η Ειρήνη και πρόσθεσε πως θα κάνουν μαζί, αν πάει στην ομάδα του, κάποιες διορθώσεις στις ερμηνείες της.

Ποιος κριτής τελικά την κέρδισε;

 

Ο Στέλιος Χατζηαβραμίδης βρέθηκε μπροστά στους κριτές του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ για να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι.

Ο Στέλιος είπε την ιστορία του μπροστά στους κριτές και ήταν πράγματι συγκινητική.

Όπως είπε, πέρυσι παρακολουθούσε το The Voice με τη μητέρα του η οποία και τον παρότρυνε να βρεθεί στη σκηνή του τάλεντ σόου όμως δεν πρόλαβε να τον δει και να τον καμαρώσει καθώς έφυγε πριν από εννέα μήνες.

Ο Στέλιος ερμήνευσε το τραγούδι «Σκόνη» του αξέχαστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φορτίζοντας, έτσι και αλλιώς την ατμόσφαιρα, τουλάχιστον έτσι όπως έφτανε στο τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Πάνος Μουζουράκης πήρε τον λόγο και φανερά συγκινημένος μίλησε για τον δικό του Λαυρέντη, όπως ακριβώς τον είχε γνωρίσει και αγαπήσει. Τον λόγο πήρε η Ελεονώρα μιλώντας για τον αξέχαστο ερμηνευτή με τα πιο τρυφερά λόγια, το ίδιο συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Στέλιου αλλά και όλα όσα είπαν οι κριτές για τον αξέχαστο τραγουδοποιό.

 

Ο Άρνελ Λάγκεν με καταγωγή από τις Φιλιππίνες είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων-μηχανικών και έχει ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι.

Ο Αρνέλ λοιπόν στάθηκε η αφορμή για να τσακωθούν ο Σάκης Ρουβάς με τον Πάνο Μουζουράκη.

Στη… μάχη τους για τη διεκδίκηση του Αρνέλ στο παιχνίδι, ο Πάνος Μουζουράκης μπλόκαρε τον Σάκη ώστε να μην μπορεί να τον διεκδικήσει και τότε ο τελευταίος, φανερά αναστατωμένος και έχοντάς τα χαμένα καθώς δεν το περίμενε να του κάνει κάτι τέτοιο, τού ζήτησε τα ρέστα.

«Στον καλύτερό σου φίλο το κάνεις αυτό;» τον ρώτησε ο Σάκης και ο Πάνος με μεγάλη ευχαρίστηση άρχισε να πανηγυρίζει που ο παίκτης ήταν δικός του.

Ο Αρνέλ, πάντως, παραδέχτηκε ότι έτσι και αλλιώς είχε σκοπό να επιλέξει τον Πάνο Μουζουράκη.

Δείτε το βίντεο με τον καβγά των δύο κριτών αλλά και την ερμηνεία του νεαρού παίκτη που προκάλεσε αυτή την ίντριγκα.

 

O Δημήτρης Χαρίσης τραγούδησε "Βρέχει στη φτωχογειτονιά". Κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες των κριτών; 

 

O Στέφανος Στεργίου τραγούδησε Highway to Hell και έκανε τρεις καρέκλες να γυρίσουν.

 

Η Ερωφίλη Τζάνου τραγούδησε "Απέναντι" με τον Πάνο Μουζουράκη να πατά τελευταία στιγμή το κουμπί και να γυρίζει. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»