H JLο έκλεισε το show Versace στην εβδομάδα μόδας ξαναφορώντας το iconic jungle φόρεμα!

 
20 χρόνια μετά έζησε ξανά τη μεγαλύτερη fashion στιγμή της (και εμείς τη μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών Εβδομάδων Μόδας).
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

H εβδομάδα μόδας του Μιλάνου συνεχίζεται και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε! Το show του οίκου Versace πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, και φαίνεται πως η Donatella Versace έκρυβε την μεγαλύτερη έκπληξη για το τέλος. 

Το show του οίκου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, έκλεισε η Jennifer Lopez περπατώντας με μια updated εκδοχή του iconic πράσινου jungle φορέματος. 

H Donatella Versace συνεργάστηκε με την Google, αναδημιουργώντας το συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά και κάποια άλλα κομμάτια με το συγκεκριμένο print, θέλοντας να γιορτάσουν 20 χρόνια από αυτή την ιστορική στιγμή που το φόρεμα της J.Lo έγινε viral!

 

Η συλλογή αλλά και το show κατάφερε να γίνει talk of the town, αλλά και χωρίς αμφιβολία το highlight της εβδομάδα μόδας του Μιλάνου!

 

H Jennifer Lopez φόρεσε το iconic jungle print φόρεμα για πρώτη φορά το 2000, όταν ήταν υποψήφια στα βραβεία Grammy. H τραγουδίστρια μοιράστηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το iconic φόρεμα στο κανάλι της στο Youtube. Όπως περιγράφει, μια μέρα πριν τα βραβεία Grammy, είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο φορέματα. 

«Το ένα ήταν ένα λευκό φόρεμα και το άλλο ήταν το Versace με το print ζούγκλας» είπε η J.Lo. Το συγκεκριμένο τολμηρό φόρεμα του οίκου Versace είχε ήδη φορεθεί από την ίδια την Donatella Versace και η στιλίστρια της Lopez είχε αντιρρήσεις για το αν πρέπει να το φορέσει.  Η ίδια όχι απλά το δοκίμασε, αλλά αποφάσισε να το φορέσει, και έτσι κατάφερε να γίνει το highlight των βραβείων αφού όλοι μιλούσαν για την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη επιλογή ως «η μεγαλύτερη fashion στιγμή της».

 «Εγώ τελείως ανυποψίαστη, βγαίνω στην σκηνή και καθώς βγαίνω φυσάει ο αέρας το φόρεμά μου. Ανοίγει ελαφρά, και αποκαλύπτεται λίγο περισσότερο δέρμα. Ξαφνικά, αρχίζει και πάλι ένα μουρμουρητό και όλοι αρχίζουν να χτυπάνε παλαμάκια. Άρχισαν να μας χειροκροτούν απλά και μόνο επειδή ήμασταν στην σκηνή. Εκείνη τη στιγμή, το φόρεμα έγινε κάτι που οι άνθρωποι εξακολουθούν να μιλάνε ακόμη», είπε η Lopez.

 

Κι αφού τη θαύμασες κι ευχήθηκες «στα 50 μου θέλω να είμαι έστω το 1/10 αυτού που μόλις είδαν τα ματάκια μου», έρχεται ο Alex Rodriguez να μιλήσει. Alex Rodriguez, σου θυμίζω αρραβωνιαστικός της Jennifer και ένθερμος υποστηρικτής κάθε εμφάνισής της. Θα τον χαρακτηρίσω συγκρατημένο, βάσει πλαισίου. Γιατί είναι πολλές οι εμφανίσεις αλλά τέτοιου επιπέδου είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ποστάρει μία φωτογραφία της από τα παρασκήνια και γράφει στη λεζάντα: «αυτή η γυναίκα». Τι; Μόνο αυτό; Μόνο «αυτή η γυναίκα»; Τον λες κι εσύ συγκρατημένο; Μήπως πάλευε να συνέλθει; Μήπως είχε ξεχάσει την αλφάβητο; Όλα τα σενάρια ανοιχτά.

 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν