Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο θαυμαστής και η άσεμνη κίνηση που ενόχλησε την Ελευθερία Ελευθερίου

  23/09/2019 11:06
Ο θαυμαστής και η άσεμνη κίνηση που ενόχλησε την Ελευθερία Ελευθερίου

Ο θαυμαστής και η άσεμνη κίνηση που ενόχλησε την Ελευθερία Ελευθερίου

  23/09/2019 11:06

Πολλές φορές οι τραγουδίστριες αλλά και οι ηθοποιοί έχουν να αντιμετωπίσουν άβολα ή ακραία περιστατικά θαυμασμού από φαν τους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τέτοια περιστατικά έχει αντιμετωπίσει και η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Η ίδια ρωτήθηκε αν έχει αντιμετωπίσει περιστατικά με θαυμαστή της που να την ενόχλησαν, με τον σύντροφο της να παίρνει τον λόγο και να αποκαλύπτει πως ένα πρόσφατο περιστατικό τους ενόχλησε και τους δύο/

"Είδα δύο μάτια στραμμένα πάνω της να την κοιτούν επίμονα με ανοιχτό το στόμα και χωρίς να το αντιληφθώ, έκανε μια κίνηση ώστε να την ακουμπήσει. Δεν έκανα σκηνή, όμως, αυτό ήταν κάτι που μας ενόχλησε" είπε.

"Με ενόχλησε η επιμονή του, δεν δίνω δικαίωμα και είναι ό,τι χειρότερο να με πολιορκούν άγνωστοι. Μου έχουν τύχει διάφορα περιστατικά με θαυμαστές και ειδικά όταν έχουν πιει και δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους. Όταν έχεις να κάνεις με κόσμο, πρέπει να είσαι ευγενικός, όμως όταν κάποιος ξεπερνά τα όρια με άσεμνη στάση τότε γίνομαι έξαλλη! Μια φορά ενώ τραγουδούσα δεν δίστασα να κατεβάσω θρασύ θαυμαστή από την πίστα. Μας άκουσε όλο το μαγαζί", είπε με την σειρά της η Ελευθερία στο περιοδικό People.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας