Ευρυδίκη & Μπόμπ γιορτάζουν 4 χρόνια επέτειο σχέσης… στον γάμο τους!

 

Σήμερα θα επισφραγίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους. Ο λόγος για την Ευρυδίκη, η οποία παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μπομπ Κατσιώνη! Η δημοφιλής τραγουδίστρια το αποφάσισε επιτέλους να πάρει με παπά και με κουμπάρο το αγόρι της, σε μια άκρως ρομαντική τελετή… με στοιχεία rock n’ roll!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να ανυπομονεί να ενωθεί αύριο με τα ιερά δεσμά του γάμου, ωστόσο σήμερα… έχει επέτειο! Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ γιορτάζουν σήμερα τέσσερα χρόνια σχέσης και παραμένουν full in love! Οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουν από το βράδυ του Σαββάτου την κοινή τους πορεία στη ζωή και να κλείσουν δεκάδες ακόμη χρόνια μαζί…

 

ο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ζει κάτω από την ίδια στέγη από το 2016 αποφάσισε πως η φετινή χρονιά θα είναι η τυχερή του και θα ενωθεί απόψε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αθήνα.

Κουμπάροι τους θα είναι οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ το ζευγάρι, όπως έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια από την Κύπρο θα κάνει ένα rock n’ roll γάμο! Η Ευρυδίκη μάλιστα, σε συνέντευξή της, όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει τρίτο στεφάνι είχε δηλώσει πως «Κάποτε έλεγα «όχι», τώρα λέω «γιατί όχι;».

 

Οι τελευταίες πληροφορίες, επίσης, θέλουν την δημοφιλή τραγουδίστρια να επιλέγει για την ημέρα του γάμου της νυφικό δια χειρός του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, Στέλιου Κουδουνάρη! Η Ευρυδίκη και ο κριτής του My Style Rocks διατηρούν στενή φιλία και δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον άλλον για το νυφικό της!

Αμέσως μετά το μυστήριο πρόκειται να ακολουθήσει prive γαμήλιο party, στο οποίο θα δώσουν το παρών μόνο κοντινοί συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν δροσερά cocktails!

 

Η γνωριμία και ο έρωτας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια με ένα μήνυμα στο Facebook. Είχε βέβαια να κάνει με δουλειά, αλλά ήταν σίγουρα η αρχή μιας πολύ ρομαντικής ιστορίας αγάπης. Ο Μπομπ που ήταν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της Ευρυδίκης είχε γράψει ένα τραγούδι για εκείνη και αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας τους, που εξελίχθηκε σε δυνατό Love story!

«Είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός στον χώρο του, είναι στην metal σκηνή κι έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, κυρίως στο εξωτερικό. Αν δεν παρακολουθείς αυτή την μουσική, δεν τα γνωρίζεις αυτά. Μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και κολακεύτηκα και από το μήνυμα και από τον τρόπο που με πλησίασε. Όταν βρεθήκαμε και άκουσα το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, ενθουσιάστηκα. Συναντηθήκαμε για το τραγούδι και μετά πήγαμε πιο πέρα. Αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ μαζί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη!

 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities