Οι πιο τολμηρές ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης

 

Φέτος το «Τατουάζ» συζητήθηκε για τις πολυάριθμες ερωτικές του σκηνές. Θυμάστε όμως τα καυτά στιγμιότυπα της ελληνικής τηλεόρασης από το παρελθόν; Τότε που ήμασταν μικροί και, με το που άρχιζαν τα φιλιά και οι περιπτύξεις, οι γονείς, σοκαρισμένοι, άλλαζαν κανάλι και μέναμε με την απορία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

1) «Αναστασία», 1993-1994, Mega Channel. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας, Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Από τις πρώτες φορές που η ελληνική τηλεόραση έδειξε στήθος.

 

2) «Πρόβα νυφικού», 1995, ΑΝΤ1. Βασισμένο σε βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου, Σενάριο: Βαγγέλης Γκούφας, Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης. Το ζουμί στο 5.30

 

3) «Η αγάπη άργησε μια μέρα», 1997, ΕΤ1 (να τα μας και το κρατικό!). Συγγραφέας: Λιλή Ζωγράφου, Σενάριο: Κώστας Κουτσομύτης, Μάριος Ποντίκας, Νίκος Απειρανθίτης, Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης. Τρέξτε το βίντεο προς το τέλος του (8.50 περίπου). Στήθος, δάκρυα και ιδρώτας, και η Τρικαλιώτη με χάλια φρύδια. 

 

4) «Άγγιγμα ψυχής», 1998, ΑΝΤ1. Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης. Ανιέρος ή αγιασμένος έρως, όπως το βλέπει κανείς. Της ενδιαφέρουσας σκηνής έχει προηγηθεί βροχή, κάτι που συμβαίνει συχνά τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά. Για κάποιον περίεργο λόγο το πλάτσα πλούτσα θεωρείται ότι ανεβάζει τη λίμπιντο.

 

5) «Μαύρος Ωκεανός», 2000, ΑΝΤ. Σενάριο: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης. Στο βίντεο που ακολουθεί έχει από όλα: παραθαλάσσιο σεξ, σεξ σε κρεβάτι, σεξ κάτω από κουνουπιέρα, λευκές επιδερμίδες, σκούρες επιδερμίδες, σεξ τη μέρα, σεξ τη νύχτα, γενικώς σεξ.

 

6) «Singles», 2004-2005, Mega Channel. Δημιουργός: Γιώργος Φειδάς. Κωμική μεν σειρά, αλλά τα είχε τα στιγμιότυπά της. Ένα δείγμα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

7) «Μαζί σου», 2007, Mega Channel. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης. «Αμούστακος», ρομαντικός, τοτσικικός έρως. Στο επίμαχο σημείο βγαίνει η μπλούζα του Αποστόλη και το σουτιέν της παρτενέρ. Είπαμε, φάση σεμνότης.

 

8, 9, 10, 11, 12) Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο τολμηρός, μάστορας, ο μερακλής. Στις σειρές του δείχνει πολύ αχνιστό σεξ, σε διάφορους συνδυασμούς. Επειδή η επιλογή ήταν δύσκολη, καταλήξαμε στα «ντουβαράτα».

 

«Δυο μέρες μόνο», 2005-2006, Mega Channel. Η περιβόητη σκηνή «Όχι μέσα»

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!