Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα τελευταία νέα της υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα

  20/07/2019 14:33
Τα τελευταία νέα της υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα

Τα τελευταία νέα της υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα

  20/07/2019 14:33

Ένα κακό όνειρο ήταν που πέρασε και πάει για τον Αλέξανδρο Ρήγα η περιπέτεια υγείας που είχε χθες κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για τη νέα του σειρά "Room service πλιζ" στον ΣΚΑΪ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ως γνωστό ο αγαπημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας, κατέρρευσε χθες Παρασκευή την ώρα της φωτογράφισης και χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Αλέξανδρος Ρήγας

Εκείνη την ώρα κοντά του ήταν ο Κώστας Καραφώτης ο οποίος, αν και τραγουδιστής και σύντομα και πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του Ρήγα, στο παρελθόν είχε σπουδάσει Ιατρική που ποτέ δεν άσκησε ως επάγγελμα και ήταν αυτός που τις κρίσιμες εκείνες στιγμές παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο (αξονική τομογραφία) στα επείγοντα του νοσοκομείου και οι πρώτες εξετάσεις, έδειξαν επιληπτική κρίση.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, πληροφορία που ευτυχώς διαψεύστηκε από τις ιατρικές εξετάσεις.

Oι γιατροί για προληπτικούς λόγους τού συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο. Εκείνος, όμως, θέλησε να πάει στο σπίτι του και με δική του ευθύνη υπέγραψε για να πάρει εξιτήριο και να ξεκουραστεί στον προσωπικό του χώρο ώστε να ηρεμήσει.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο εικόνες από τα backstage της φωτογράφισης, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η περιπέτεια για τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας