Ο άνθρωπος που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά! Η απάντηση της ηθοποιού!

 

 

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Αποστομωτική είναι η απάντηση του άντρα που φροντίζει εδώ κι αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, τόσο στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» δήλωσε στο Star και τη Δέσποινα Μαλέλη ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ανωνυμία του.

Όλα αυτά έρχονται ως απάντηση στην Άννα Φόνσου μετά την επιστολή που έστειλε στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητώντας την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως δεν έχει μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. «Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του» συμπλήρωσε.

Τέλος, η Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του δηλώνει στο Star ότι δε μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά, γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Κραυγή αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο! Η 'Αννα Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα!

 

 

Μετά από όλα όσα είπε ο άνθρωπος που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνου, η Άννα Φόνσου απάντησε μέσα από το «Καλοκαίρι #Not»: «Δεν ήμουν ποτέ φίλη του Γιώργου Μαρίνου αλλά του στάθηκα όταν είχε πρόβλημα υγείας και τον φιλοξένησα στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. Δεν αμφισβητώ ότι είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σ’ αυτό»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς