«Ο Νίκος Χορταρέας δεν εκάρη μοναχός σε Μύκονο, Τήνο, Σύρο»

 

Ο γνωστός αστρολόγος- μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ανακοίνωση σχετικά με τη χειροτονία του αστρολόγου Νίκου Χορταρέα, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου. Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση διαψεύδονται δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο κ.Χορταρέας πρόκειται να χειροτονηθεί ή ότι διακονεί στην Ι.Μ. Σύρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Κάνει τεράστια στροφή στη ζωή του ο Χορταρέας, χειροτονείται ιερομόναχος



Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός αστρολόγος- μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά και όχι στη Μητρόπολη της Σύρου. Την επικείμενη χειροτονία του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο εκκλησιαστικό σάιτ ekklisiaonline.gr, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης: 

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. (…) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια.Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους».

Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση: 

«Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Σύρου:

Επειδή σε ενημερωτικές ιστοσελίδες αναφέρεται ότι ο Ιερομόναχος Κυπριανός Χορταρέας εκάρη Μοναχός στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου ή και ότι διακονεί σ΄ αυτήν, κατόπιν σχετικού επιμόνου παρακλητικού αιτήματος των Μοναχικών Ταγμάτων των Ιερών Μονών, από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο συγκεκριμένος Κληρικός ούτε εκάρη Μοναχός, ούτε ἐχειροτονήθη οὔτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο διηκόνησε ή διακονεί σ’ αυτήν ή σε Ιερά Μονή αυτής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ερμούπολη, 10 Ιουλίου 2019». 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;