Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, έχω αλλάξει γνώμη»

  26/06/2019 14:59
«Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, έχω αλλάξει γνώμη»

«Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, έχω αλλάξει γνώμη»

  26/06/2019 14:59

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και τη Γεωργία Γαραντζιώτη έδωσε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του Survivor, Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια της μητέρας του. Αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση του με τους Τούρκους, για τους οποίους, όπως τόνισε, έχει αλλάξει γνώμη μετά το παιχνίδι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«25 Μαρτίου πριν δύο χρόνια έχασα τη μάνα μου. Τις τελευταίες της μέρες τις πέρασε σε ένα ίδρυμα ανακούφισης, να το πω. Σε ούτε έξι μήνες τη χάσαμε. Όποιος έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία ξέρει πόσο δύσκολο είναι. Η μητέρα μου ήταν μικρή, στα 63. Περίμενε να πάρει τη σύνταξή της για να ζήσει επιτέλους τη ζωή της, με την εγγονή της, τη βαφτιστήρα μου, που τώρα είναι έξι. Και περίμενε να γεννηθεί ο Κριστιάν, περίμενε τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε.

Είχαμε πει με την αδερφή μου ότι, στο συγκεκριμένο ίδρυμα κάθε δωμάτιο είναι δωρεά από κάποιον, οπότε είπαμε με τη Μαρία ότι επειδή η μάνα μας πέρασε τις πιο ποιοτικές μέρες από τους έξι μήνες σε αυτό το ίδρυμα και της φέρθηκαν πάρα πολύ καλά… Κι επειδή το συγκεκριμένο ίδρυμα κάνει μια επέκταση, ανανέωση, είπαμε με τη Μαρία ότι θα βάλουμε στόχο, στη μνήμη της μάνας μας, να κάνουμε ένα δωμάτιο.

Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, με όλα αυτά που μας μαθαίνουν κι έχω να πω ότι ειδικά μετά τη μίξη έχω αλλάξει γνώμη γιατί πλέον έχω κάνει φίλους. Και από τη στιγμή που τα παιδιά όταν σμίξαμε σαν άσπρη ομάδα μου έδειξαν απίστευτο σεβασμό και εκτίμηση, έχω φίλους. Χικμέτ, Μπόρα, Σεντά, Οκάι, Μπουσρά, Σαμπριγιέ, οι οποίοι ήταν μαζί μου όλη μέρα, περνούσαμε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Πελεκάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Πελεκάνος: «Μεγαλώσαμε να βλέπουμε την τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο»

Δείτε όλα όσα είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας