Συγκινούν τα μηνύματα των παικτών του #PowerOfLoveGR για τον θάνατο του Πάνου

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστός ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του μεγάλου νικητή του Power of Love 1. Ο 27χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Πάνος Ζάρλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Χθες, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» είχαν προβληθεί οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Ζάρλας σχετικά με τον χωρισμό του από τη Στέλλα Μιζεράκη και τις προσπάθειες επανασύνδεσης που έκαναν οι δυο τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο κράτησαν κοινές φωτογραφίες στα προφίλ τους στο Instagram.

Οι παίκτες του Power of love, σοκαρισμένοι από την είδηση, αποχαιρέτισαν τον φίλο τους που έφυγε άδικα από τη ζωή.

Η παραγωγή του Power of Love, με ανάρτηση στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα.

«Καλό ταξίδι Πάνο», ήταν το μήνυμα με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου νεαρού.

 

 

Η παραγωγή του Power of Love ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Πάνο που ράγισε καρδιές, το οποίο έπαιξε πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο.

 

Δείτε πιο κάτω πως αποχαιρετούν τον φίλο τους οι παίκτες του Power Of Love:

Παναγιώτης Θεόφιλος

«Αγοράκι μου να αναπαυθεί η ψυχούλα σου. Σ’ αγαπώ πολύ» έγραψε ο Πάνος στο βίντεο που ανέβασε και στο οποίο απεικονίζεται ο εκλιπών με το γνωστό χιούμορ και το χαμόγελό του να μιλάει στην κάμερα του κινητού του. Ήταν σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις των δύο αντρών πριν από λίγο καιρό κατά την οποία είχαν βγει για καφέ για να τα πουν.

 

Μαρίνα Βεάζογλου

«Πανούλη μου καρδιά μου …πες μου ότι μου κάνουν πλάκα ..δεν μπορώ να το πιστέψω δεν γίνεται ..πονάει πολύ….έφυγες νωρίς για τη γη των αγγέλων ψυχή μου ..θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο και αυτή την τρέλα …Καλό παράδεισο αγάπη μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ..δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μου ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ» !!!

 

Κωνσταντίνος Φανουράκης

 
Aλέξανδρος Νατσάκος
«Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον Ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω, οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει. Θα μας λείψεις.», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα στον προσωπικό του λογαριασμό.
 
 
 
Ανδρέας Ανδρεανός 
 
 
 
Δώρος Παναγίδης
 
«Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα. Δε γίνεται να έφυγες τόσο νωρίς. Να σε προσέχουν οι άγγελοι φίλε μου».
 
 
 
Kυριακή Τσανικίδου
«Η ψυχή μου πόνεσε μαθαίνοντας το… Μισώ την άσφαλτο γιατί εκεί χάνονται τα καλύτερα παιδιά… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου Πάνο μου… Θα μείνεις στη μνήμη μας με το χαμόγελο σου… Αντίο… #rip Να φοράτε κράνος παιδιά… Μην το παραλείπετε…», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
 
Σωκράτης Ελ Γκαμαλί 
«Η ψυχή μου πόνεσε μαθαίνοντας το… Μισώ την άσφαλτο γιατί εκεί χάνονται τα καλύτερα παιδιά… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου Πάνο μου… Θα μείνεις στη μνήμη μας με το χαμόγελο σου… Αντίο… #rip Να φοράτε κράνος παιδιά… Μην το παραλείπετε…», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
 
Ισαάκ Σεμερτζίδης
 «Διάλεξα την πιο ωραία σου φωτογραφία,αυτήν που σαν caption έγραφες «Ήταν ωραία τα μάτια σου αλλά δεν ήξερες που να κοιτάξεις» δεν κοίταξες όμως κι εσύ το δρόμο Πάνο και φτάσαμε να ξυπνάμε σήμερα στα γενέθλιά σου από παγωμένα τηλέφωνα δημοσιογράφων. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βρεθούμε τελευταία να λύσουμε ότι «μεγάλο» και «σοβαρό» μας χώριζε. Όταν ξαναβρεθούμε εκεί στον παράδεισο που πήγες, ανυπομονώ να ξαναπερπατήσουμε όπως τότε διπλά δίπλα ξένοιαστοι να αγκαλιαστούν οι ψυχές μας. Σε φιλώ και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά κούκλε», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
 
Τζούλια Καραγιάννη

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου. Εύχομαι να αναπαυθείς εν ειρήνη. Αυτό θα κρατήσω από σένα και το χαμόγελό σου για πάντα στην καρδιά μου. Να προσέχεις από εκεί ψηλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Καραγιάννη.

 
Αθηνά Χρυσαντίδου
«Πάνο… όπως τότε… θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα, σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο… Και να θυμάσαι Πάνο… εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά», έγραψε η Αθηνά Χρυσαντίδου.
 

 

Όπως ήταν αναμενόμενα, πληθώρα διασήμων έσπευσε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τα social media.

Ανάμεσά τους και η Ελένη Χατζίδου, η επιτυχημένη τραγουδίστρια ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Αχχχχ παιδάκι μου... η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου... ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου... κουράγιο στην οικογένεια... Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου...».

 
Η Μίνα Αρναούτη αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram. Η 32χρονη μάλιστα αποκάλυψε πως τρεις ημέρες πριν τον θάνατό του, ο Πάνος Ζάρλας της έστειλε μήνυμα στο Instagram, μια καρδούλα, την οποία η ίδια δεν πρόλαβε να ανοίξει.

«Ρε Πάνο μου έστειλες μια καρδούλα πριν τρεις ημέρες στο Instagram και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου, την πήρες πίσω. Έλεγα και εγώ στον Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγησιάρης είσαι και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δεν γελάσαμε. Και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα» έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

 

Ο πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη που συμμετείχε στο Game of Love αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Σε είχα γνωρίσει πλέον καλά αδερφέ μου… Τα λέγαμε… Λέγαμε θα πάμε βόλτες με τα αυτοκίνητα που μας άρεσαν και τους δύο… Τι να πω, έχω πάθει σοκ… Ορκίζομαι, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ μου, με καρδιά μικρού παιδιού. Κρίμα, η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια. Να προσέχεις εκεί ψηλά. Ο Θεός χρειάζεται τελικά κοντά του τέτοιους αγγέλους. Καλό ταξίδι φίλε Πάνο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»