Διάσημες που έγιναν... άλλοι άνθρωποι μετά την εγκυμοσύνη τους!

Η τέλεια εμφάνιση μιας διασημότητας του Χόλυγουντ αποτελείται από μια προσεκτικά σχεδιασμένη ντουλάπα ρούχων, εξαιρετικό μακιγιάζ και μαλλιά, και ένα άψογο σώμα. Φαίνεται ότι αμέσως μετά τον τοκετό τους, αυτές οι όμορφες γυναίκες είναι έτοιμες να περπατήσουν με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί και να επιδείξουν τα τέλεια σώματα τους. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε το όμορφο σώμα σας, ακόμα κι αν έχετε αρκετά χρήματα και χρόνο για αυτό.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Ορισμένες προσωπικότητες πέρασαν αρκετούς μήνες πριν φτάσουν την εμφάνιση τους στο επιθυμητό σημείο. Παρακάτω θα δείτε 10 διάσημες μαμάδες που πέρασαν πολλά για να επιστρέψουν στο σώμα τους, όπως ήταν αυτό πριν την εγκυμοσύνη.
 
Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι ακόμη και οι διασημότητες είναι απλές θνητές.
 
Meghan Markle
 
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Meghan Markle. H φιγούρα της μετά την γέννηση του γιού της είναι πολύ διαφορετική και είναι λογικό καθώς χρειάζεται χρόνος για να επανέλθει.
 
 
Κιμ Καρντάσιαν
 
 
Φαίνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν ήταν πάντα μια γυναίκα με καμπύλες, αλλά στην πραγματικότητα, το σώμα της εδώ είναι το αποτέλεσμα των αλλαγών από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό της. Η σύζυγος του διάσημου ράπερ, Κάνιε Γουέστ, δουλεύει σκληρά για να χάσει το επιπλέον βάρος της. Ωστόσο, είναι πραγματικά περήφανη για τα μέρη του σώματός της που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό.
 
Κέιτ Μίντλετον
 
 
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε πάντα ένα υπέροχο σώμα, αλλά μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, έπρεπε να ασχοληθεί λίγο με τις φυσικές αλλαγές του σώματος της. Ωστόσο, η Δούκισσα έδειξε σε ολόκληρο τον κόσμο πως μοιάζει η κάθε μητέρα μετά την γέννηση του παιδιού της: με μια κοιλίτσα και λίγο κουρασμένη, αλλά πολύ χαρούμενη.
 
Μπιγιονσέ  
 
 
Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν γύρω από την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ και ήταν πρόθυμη να ρίξει λίγο ακόμα λάδι στην φωτιά. Ακόμα και η γέννηση της πρώτης κόρης της, της Μπλου Άιβι Κάρτερ, κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο περισσότερο γινόταν. Αν όμως κρίνετε τις αλλαγές στο σώμα της Μπιγιονσέ, μπορείτε να καταλάβετε ότι παλεύει με τα κιλά που έμειναν από την εγκυμοσύνη της.
 
Λιβ Τάιλερ 
 
 
Η όμορφη Λιβ Τάιλερ είναι μια από εκείνες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τα πρότυπα ενός τέλειου σώματος. Μετά από κάθε εγκυμοσύνη, ξοδεύει πολύ χρόνο για να επιστρέψει στο παλιό της σώμα. Αλλά την αγαπάμε ακόμα περισσότερο επειδή ποτέ δεν κρύβει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με την απώλεια βάρους και πάντα μένει χαρούμενη και χαμογελαστή.
 
Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ
 
 
 Σήμερα, η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση αφού αφιερώνει σχεδόν όλο το χρόνο της στα παιδιά και την οικογένειά της. Ωστόσο, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της, μπορείτε να δείτε ότι η πρόσφατη εγκυμοσύνη της είχε αντίκτυπο στο σώμα της ηθοποιού. Αλλά όπως φαίνεται, η Τζένιφερ είναι χαρούμενη και δεν δίνει προσοχή στις επιθέσεις που δέχεται για την αλλαγή του σώματος της.
 
Κριστίνα Αγκιλέρα
 
 
 Πριν από μερικά χρόνια, όλοι σχολίαζαν τα κιλά που πήρε η Αγκιλέρα. Ωστόσο, αυτά τα σκληρά σχόλια εμφανίστηκαν αμέσως αφού η Κριστίνα είχε γίνει μαμά και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο πρώην αδύνατο σώμα της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε βέβαιοι ότι πολλές γυναίκες που γέννησαν έστω ένα παιδί θα καταλάβουν απόλυτα πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία της απώλειας βάρους.
 
Τζέσικα Σίμπσονς
 
 
Το σώμα της Τζέσικα είχε πάντα μια τάση προς την βαρύτερη πλευρά και η εγκυμοσύνη και ο τοκετός της την οδήγησαν να πάρει ακόμα μεγαλύτερο βάρος. Πήρε σχεδόν 25 κιλά. Ωστόσο, αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό, αντί να χάσει βάρος, έμεινε ξανά έγκυος.
 
Κέλυ Κλάρκσον
 
 
Αυτή η αμερικανική τραγουδίστρια έγινε γνωστή μετά την τηλεοπτική εκπομπή American Idol και η παραμονή της σε φόρμα ήταν δύσκολη γι ‘αυτήν. Στη συνέντευξη της στο περιοδικό Attitude, είπε: «Όταν ήμουν πραγματικά αδύνατη, ήμουν δυστυχισμένη εσωτερικά για τέσσερα χρόνια της ζωής μου. Αλλά κανείς δεν νοιαζόταν γιατί αισθητικά τους ικανοποιούσα. Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για μένα. Πήγαινα στο γυμναστήριο όλη την ώρα. ” Σήμερα, μετά τη γέννηση δύο παιδιών, η Κέλυ αποφάσισε ότι θα αγαπά τον εαυτό της όπως κι αν είναι. Και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.
 
Έμιλυ Ντεσανέλ 
 
 
Η Έμιλυ Ντεσανέλ έγινε διάσημη για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Bones” που παίζεται εδώ και 12 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των πρώτων σεζόν, είδαμε την κυρία Μπρέναν ως την απόλυτη γυναίκα, αλλά μέχρι το τέλος της τελευταίας σεζόν, πήρε βάρος. Όπως αποδείχθηκε, οι αλλαγές οφείλονται σε μια πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη της ηθοποιού. Ωστόσο, ακόμα και αρκετά χρόνια μετά τον τοκετό, δεν θέλει να επιστρέψει στο προηγούμενο σώμα της.
 
Σερένα Ουίλιαμς
 
 
Η παγκοσμίως γνωστή τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από αρκετούς μήνες. Μέχρι τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, κατόρθωσε να συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς και σεμινάρια. Ωστόσο, πολλές φωτογραφίες από επίσημες εκδηλώσεις δείχνουν ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει στο καλλίγραμμο σώμα της όσο γρήγορα ήθελε. Η Σερένα δεν θέλει να κρύψει το σώμα της κάτω από φαρδιά ρούχα και μας δείχνει με υπερηφάνεια ότι το σώμα της μόλις έφερε στον κόσμο μια νέα ζωή.

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο