Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η μεγάλη απάτη σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου και τα μπλεξίματα!

  21/05/2019 09:50
 Η μεγάλη απάτη σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου και τα μπλεξίματα!

Η μεγάλη απάτη σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου και τα μπλεξίματα!

  21/05/2019 09:50

Μια μεγάλη απάτη έχει στηθεί σε βάρους του Πέτου Κωστόπουλου ο οποίος έχει βρεθεί σε μπλεξίματα! Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης, μας ενημέρωσε χτες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για μια απάτη σε βάρος της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος είχε πάει καλεσμένος!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News   

 Μετά από μια δύσκολη μέρα, καθώς πέρασε αρκετές ώρες στο νοσοκομείο, το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να κάνει μια σοβαρή ανακοίνωση.

Ειδικότερα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρει πως όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου «Στην Φωλιά των ΚούΚου» και αποκάλυψε πως ο ίδιος έκανε μια περιουσία χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα αυτοματοποιημένων συναλλαγών.

Συγκεκριμένα είπε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας