Oι αγαπημένοι σου τραγουδιστές σε ρόλο ηθοποιού!

Τόλμησαν, άλλοι αποθεώθηκαν και κέρδισαν βραβεία και άλλοι καταποντίστηκαν!
Ο κινηματογράφος, ως μορφή τέχνης, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να εκφράζουν την δημιουργικότητά τους. Πάνω σε αυτό το μοτίβο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ταλαντούχους τραγουδιστές να κάνουν μια απόπειρα προς την υποκριτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι τραγουδιστές σε ρόλο ηθοποιού άλλοτε τα καταφέρνουν εξίσου καλά με το τραγούδι, άλλοτε όχι τόσο.

Έχοντας ως τρανό παράδειγμα τη φετινή νικήτρια των Όσκαρ για το Καλύτερο Τραγούδι, Lady Gaga, συλλέξαμε τις 10 ερμηνείες που, η κάθε μια για το δικό της λόγο, αξίζει να θυμάσαι.

LADY GAGA

Η Lady Gaga πρωταγωνίστησε στην ταινία του Bradley Cooper, «A Star is Born», στην οποία κέρδισε και το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.

 

JUSTIN TIMBERLAKE

Ο Justin Timberlake στο «Social Network», τη βιογραφία του ιδρυτή του Facebook, o Justin υποδύεται τον ιδρυτή του Napster, της μουσικής πλατφόρμας που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε μουσική σήμερα.

 

WHITNEY HOUSTON

Η Whitney Houston πρωταγωνίστησε στην πασίγνωστη ταινία «Bodyguard» με τραγούδια όπως το «I will always love you» και το «I have nothing». Παρά τις εκπληκτικές δυνατότητες της τραγουδίστριας στο μουσικό κομμάτι, δεν έπεισε ιδιαίτερα τους κριτικούς και για το υποκριτικό της ταλέντο.

 

EMINEM

Ο Eminen πρωταγωνίστησε στην άτυπη βιογραφία του, «8 Mile», περιγράφοντας την προσπάθεια ενός νεαρού λευκού ράπερ να ξεχωρίσει σε ένα μουσικό περιβάλλον που αποτελείται κυρίως από Αφροαμερικανούς.

 

BEYONCE

Τη Beyonce την έχουμε δει σε διάφορες ταινίες όπως το «Cadillac Records», στο οποίο υποδύθηκε την Etta James, στο «Austin Powers Gold Member» και στο θρίλερ «Obsession». Στο «Dreamgirls» όμως, η Beyonce υποδύεται μία τραγουδίστρια που ακολουθεί solo καριέρα μετά τη διάλυση του συγκροτήματός της, και πραγματικά την αγαπήσαμε.

 

LUDACRIS

Ο Christopher Brian Bridges, a.k.a. Ludacris, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, ως Tej, στο «Οι μαχητές των δρόμων 2», όπου συνεχίζει και παίζει ακόμα.

 

DAVID BOWIE

Τα τραγούδια του Bowie πλαισιώνουν μερικές από τις ωραιότερες κινηματογραφικές σκηνές. Από το «Trainspotting» και το «Se7en» μέχρι το «Inglourious Basterds» και το «Happy Feet». Ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες ταινίες όπως στο «Prestige» όπου υποδύθηκε τον Nikola Tesla.

 

MADONNA

Η Madonna μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να πείσει τους κριτικούς πως μπορεί να είναι και ηθοποιός υποδυόμενη την Evita Peron στην ομώνυμη ταινία, «Evita», κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της.

 

JENNIFER LOPEZ 

Η Jennifer Lopez έχει αφήσει το στίγμα της τόσο στο τραγούδι όσο και στον κινηματογράφο. Αξίζει να σου θυμίσουμε πως η JLo ξεκίνησε την καριέρα της πρώτα από τις ταινίες έχοντας γυρίσει αρκετές, όπως το «Anaconda», «Maid in Manhattan», «Monster in Law» και μετά επέλεξε να μείνει στο τραγούδι.

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα