Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στέλιος Κρητικός & Αντίνοος Αμπάνης αποκάλυψαν τις προτάσεις χιλ. ευρώ για βραδιά που… δεν περιγράφεται!

  19/04/2019 15:13
Στέλιος Κρητικός & Αντίνοος Αμπάνης αποκάλυψαν τις προτάσεις χιλ. ευρώ  για βραδιά που… δεν περιγράφεται!

Στέλιος Κρητικός & Αντίνοος Αμπάνης αποκάλυψαν τις προτάσεις χιλ. ευρώ για βραδιά που… δεν περιγράφεται!

  19/04/2019 15:13

Ανήθικες προτάσεις στο μικροσκόπιο! Οι προτάσεις, τα χρήματα και οι σεξουαλικές απαιτήσεις! Μια ακραία ανήθικη πρόταση πολλών χιλιάδων ευρώ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Αντίνοος Αμπάνης αποκάλυψε Στη φωλιά των Κου Κου ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ανήθικη πρόταση. Πρόσφεραν στον ηθοποιό αστρονομικό ποσό για μια βραδιά με… φετίχ. Συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε τα εξής:

«Να ζητήσουν να με χρηματίσουν για να περάσουμε μια βραδιά μαζί, ναι, κάτι μου έχουν στείλει κι εμένα. Στο παρελθόν κάτι ακραίο πολύ και με ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό που λες «Ρε φίλε έχεις αυτά τα λεφτά και θες να τα δώσεις στον Αλμπάνη»; Ήταν τύπου «σου δίνω 200,000 ευρώ για να… όχι για να γίνει ακριβώς πράξη, ήταν για να γίνει κάτι που δεν μπορώ τώρα να το πω, ήταν φετιχιστικό το ζήτημα».

Μου έστειλε μήνυμα μετά την παράσταση..."

«Σου έχει τύχει ποτέ να σου κάνουν κάποια ανήθικη πρόταση;», ρώτησε η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Στέλιος Κρητικός απάντησε Στη φωλιά των Κου Κου: «Εννοείται. Πόσο μάλλον όταν έχω κάνει και παραστάσεις οι οποίες περιείχαν γυμνό. Αυτό προκαλεί ακόμα περισσότερο έναν άνθρωπο να σου στείλει ένα μήνυμα, να δηλώσει τον θαυμασμό του, να δηλώσει και κάτι περισσότερο από τον θαυμασμό του… Παραδείγματος χάρη: «Είμαι εχέμυθος, μπορώ να σου προσφέρω 3,000 ευρώ, αρκεί να περάσεις ένα βράδυ μαζί μου».

ΔΙΑBΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας