Ο Ελληνας τραγουδιστής - δραπέτης με τα χίλια πρόσωπα χρησιμοποίησε και το όνομα της Σκορδά

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τον επί 17 χρόνια φυγόδικο «τραγουδιστή» που ζούσε ζωή χαρισάμενη στην Κρήτη. Έκπληξη και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση της σύλληψης φυγά, που βγήκε σαν κύριος από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ εκεί μέχρι σήμερα. Στο μεταξύ ο 45χρονος άνδρας ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στην τοπική τηλεόραση του νησιού, ενώ επεχείρησε να «ανοίξει τα φτερά του» και ως τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο πολυμήχανος φυγάς βρέθηκε στο κελί για απάτες, καθώς «δάγκωνε» τα θύματά του το '90 υποδυόμενος τον γιο βουλευτή. Η ιδιότητα του συγγενούς ή πολύ στενού ανθρώπου επώνυμων προσώπων ήταν κάτι που έπαιζε στα δάχτυλα. Τα 17 χρόνια που βρισκόταν ελεύθερος παράστησε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη. Με την ιδιότητα του τελευταίου φαίνεται πως απέσπασε 100 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στο νησί.

Άλλωστε, είχε αποκτήσει και τη δική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, όπου και φιλοξένησε δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει γνωστός τραγουδιστής. Με το νέο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, που αποτέλεσε παράλληλα και κάλυψη για να γλιτώσει τη σύλληψη, ηχογράφησε τραγούδια που ανάρτησε στο YouTube. Παράλληλα πλάσαρε εαυτόν ως μάνατζερ άλλων, χωρίς επιτυχία.

Ο τραγουδιστής πλέον και δραπέτης φυλακών, επί 17 χρόνια ήταν καταζητούμενος από τις Αρχές Ασφαλείας ως δραπέτης, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να… συμμετέχει ως δεύτερη φωνή στης μεγάλες πίστες τις Αθήνας, να γυρίζει βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες και να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, παριστάνοντας των ανταποκριτή διεθνούς ενημερωτικού τηλεοπτικού Δικτύου! Είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες, εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στης φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης μέχρι και το 2002, όταν έλαβε πενθήμερη άδεια και…ξέχασε να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν έκανε καριέρα τραγουδιστή, παρουσιαστή, αλλά και διεθνούς φήμη δημοσιογράφου, με… ψευδώνυμο για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα και συστηνόταν ως γιος της Κορίνας Τσοπέη!

Στο πρωινό της Τρίτης ανέφεραν την είδηση κι εκεί έγινε μια αποκάλυψη που άφησε άναυδη την Φαίη Σκορδά. Ο 45χρονος είχε πάει σε ένα σπα και είχε εμφανιστεί ως συνεργάτης της εκπομπής, χρησιμοποιώντας το όνομα της Φαίης. Μάλιστα, τους είχε πει πως θα πάει και η ίδια η παρουσιάστρια! Η Φαίη Σκορδά αναφώνησε έκπληκτη: «Παιδιά τι είναι αυτά που γίνονται; Μη με μπλέκετε σε τέτοιες ιστορίες! Αυτός ο κύριος χρησιμοποιούσε το όνομά μου»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε