Έξαλλος ο Tόνι στο #SurvivorGR, κατηγορεί τον Κυριάκο για διπλοπροσωπία!

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο είδαμε το βράδυ της Κυριακής! Έλληνες και Τούρκοι παίκτες τα έδωσαν όλα στο στίβο μάχης ο οποίος επαναλήφθηκε όχι μία, ούτε δυο αλλά τρεις φορές. Όπως ήδη έχετε διαβάσει το πρώτο αγώνισμα αφορούσε στην νίκη των εβδομαδιαίων προμήθειων, οπού κέρδισε η Ελλάδα, ωστόσο στα δυο αγωνίσματα της ασυλίας η Ελληνική ομάδα στάθηκε άτυχη αφού οι Τούρκοι κατάφεραν να τα κερδίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Έτσι, οι Έλληνες παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού οπού έδωσαν την αρνητική τους ψήφο στους συμπαίκτες τους.

Την ατομική ασυλία κέρδισαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Κυριάκος Πελεκάνος. 

Υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος, ο οποίος τίθεται υποψήφιος προς αποχώρηση για τέταρτη φορά και ανέφερε ότι η ομάδα του, του εναντιώνεται και δεν μπορεί να καταλάβει τον λογο.

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τόνι, ο οποίος πέταξε το...καρφί του, λέγοντας: «Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα κάτσω σε μια γωνιά και δεν θα ξαναμιλήσω σε κανέναν…».

Τέλος, την τριάδα συμπλήρωσε ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος είπε: «Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Ο κόσμος βλέπει κι έτσι θα ψηφίσει…».

Ο Τόνι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί με τον Σπύρο και τον Πάτρικ Ογκουνσότο, μια θέση που δεν του αρέσει καθόλου, αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του. Το αποψινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τον Σπύρο και τον Τόνι να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, ενώ το ύφος τους είχε έντονο εκνευρισμό.

Ο Σπύρος τόνισε ότι είναι ανόητος και παιδιάστικος ο λόγος που βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του.

Ο Τόνι από την άλλη είπε σε έντονο ύφος:

«Εν τέλει δεν μπορείς να μιλάς ανοιχτά σε αυτό το σύνολο. Τους αρέσει το ψέμα, η διπροσωπία και η διπλωματία κι ο ένας να χαϊδεύει τα γένια του άλλου…»

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, από το οποίο ο Πάτρικ αποχώρησε πρώτος, ακολούθησε ένα ξέσπασμα από τον ίδιο με αποδέκτη τον Τόνι.

Ο ίδιος είπε: «Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένεια μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια…Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του».

Ο Τόνι, με τη σειρά του, πήρε τον λόγο και είπε ότι δεν είπε σε κανέναν ότι θα χάσει εσκεμμένα και δεν γνώριζε αν έκανε συμφωνία με κάποιον.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φάνηκε σαστισμένος και αμήχανος, μη θέλοντας να πάρει σαφή θέση.

Ο Τόνι δε λέει να «χωνέψει» ότι οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν προς αποχώρηση, κάτι που πραγματικά τον έχει βγάλει από τα όρια. Ο παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Πάτρικ Ογκουνσότο περί συμφωνίας, πριν την έναρξη του αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία, εμφανώς εκνευρισμένος.

Ο Τόνι είπε ότι δεν έγινε καμία συμφωνία πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ κατακεραύνωσε τον Κυριάκο Πελεκάνο, προσδίδοντάς του έναν αυστηρό χαρακτηρισμό.

«Ο Κυριάκος είναι ο μεγαλύτερος διπρόσωπος στο παιχνίδι, με όλο «ψου-ψου-ψου» κι όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει…Η συζήτηση που κάναμε ήταν: αν κερδίσει Σπύρος, Νίκος, Παναγιώτης και Βασιλικός, επειδή είναι φίλοι να επιλέξουν μεταξύ τους, γιατί δε θα μιλήσουμε με τις οικογένειές μας...».

Δείτε το απόσπασμα με τον αυστηρό του τόνο, αλλά και αυτό που είπε στους υπολοίπους πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

Έλληνες και Τούρκοι δημιούργησαν μιξ ομάδες, με μέλη και των δύο εθνικοτήτων, με τη μια ομάδα να έχει αρχηγό τον Παναγιώτη κι η άλλη τον Εμρέ.

Το αγώνισμα της πρώτης φάσης του Survivor ήταν σχετικά απλό, με ένα run με κάποια εμπόδια και ισορροπίες, και φυσικά έναν τελικό στόχο, όπου ο εκάστοτε παίκτης έπρεπε να ρίξει τέσσερα πυργάκια. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τη μία ομάδα να κυνηγάει κυριολεκτικά την άλλη στον πόντο, και οι περισσότερες φάσεις να έχουν ισοπαλία.

Το καθοριστικό 9-9 άναψε παραπάνω τα αίματα για τις δύο ομάδες, μαύρων και άσπρων, ενώ ο τελικός αγώνας έγινε μεταξύ Δήμητρας και Σεντά, με συμπαίκτες τον Οκάι για τη Δήμητρα και τον Βασιλικό για τη Σεντά.

Η Δήμητρα κατάφερε τελικά να «σφάξει με το γάντι» τους αντιπάλους της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης, και να ρίξει το τελευταίο της πυργάκι στην κόψη του ξυραφιού, κι έτσι η ομάδα της, με αρχηγό τον Εμρέ, να προκριθεί στην επόμενη φάση, η οποία θα έκρινε εκείνον που θα κέρδιζε το πολυπόθητο αυτοκίνητο.

Η επόμενη φάση, με οικοδεσπότη τον Ατζούν Ιλίτζαλι, είχε ως εξής. Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν ένα χρώμα, άσπρο ή μαύρο, και να μαντέψουν σωστά σε ποιον από τους απέναντι αριθμημένους πίνακες μπορεί να βρίσκεται το ίδιο χρώμα, ένα αγώνισμα καθαρά τύχης.

H τελική αναμέτρηση έγινε μεταξύ Νίκου και Σουντέ.

Δείτε το απόσπασμα με το νικητή.

Tι θα δούμε στο παιχνίδι απόψε; Η λιποθυμία του Κυριάκου Πελεκάνου θα προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στο πλατό με την επιστροφή των παικτών στο #MasterChefGR!

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της