Η οικογένειά του αποσύνδεσε τον Luke Perry από την μηχανική υποστήριξη! Το παρασκήνιο πίσω από τον απροσδόκητο θάνατο του γόη των 90s

Μία δραματική απόφαση αναγκάστηκε να πάρει η οικογένεια του Luke Perry. 
 
 
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Mirror, οι συγγενείς του βρέθηκαν στην πολύ δύσκολη θέση να αποφασίσουν να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη στην οποία οι γιατροί είχαν βάλει τον ηθοποιό μετά το οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.
 
Η εφημερίδα μεταδίδει ότι ο Perry ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα υπό την ελπίδα ότι ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να επανέλθει.
 
Ωστόσο φάνηκε από πολύ νωρίς ότι αυτό δεν θα ήταν εφικτό και ότι δεν υπήρχε ούτε χαραμάδα αισιοδοξίας.
 
Επομένως, το βάρος έπεσε στην οικογένεια, να τον αφήσει να πεθάνει με φυσικό τρόπο αποσυνδέοντας τα μηχανήματα. Μία πηγή δήλωσε στην US Weekly:
 
«Η οικογένεια του Luke ήλπιζε ότι μετά από 48 ώρες θα τον έβγαζε από τα μηχανήματα αλλά εκείνος δεν συνήλθε ποτέ. Ήταν συντριπτικό για την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση».
 
Τελικά, έπειτα από όσα τους είπαν οι γιατροί, είδαν ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή και ότι ουσιαστικά το τέλος για τον Perry είχε έρθει από τις πρώτες στιγμές μετά το εγκεφαλικό. Η απόφαση ελήφθη και όλοι οι αγαπημένοι του μαζεύτηκαν γύρω από το κρεβάτι του σε αυτό το τραγικό, τελευταίο αντίο.  
 
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Luke Perry πριν το εγκεφαλικό Ο θάνατος του Luke Perry προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Το εγκεφαλικό που έπαθε όμως, και τελικά του έκοψε το νήμα της ζωής, δεν ήταν το πρώτο θέμα υγείας που είχε αντιμετωπίσει ο αγαπημένος Ντίλαν από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 
Όπως αναφέρει το Page Six το 2015 ο Luke Perry ανακάλυψε ότι είχε προκαρκινικούς όγκους στο παχύ έντερο, τους οποίος τελικά και αφαίρεσε. «Αν περίμενα, η εξέλιξη θα ήταν πολύ διαφορετική» είχε πει το 2017 σε μία συνέντευξη στο Fox News. Το πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ελαττώσει το κόκκινο κρέας. «Περιόρισα την ποσότητα του κόκκινου κρέατος που έτρωγα. Ήμουν ο τύπος που κάθε βράδυ έτρωγα κρέας και πατάτες, και όχι σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση» είχε πει ο Luke Perry.  
 
Τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του, αλλά και τα μηνύματα αγάπης για το «Ντίλαν» από το Beverly Hills 90210 από διάσημους και μη, έχουν κατακλύσει τα social media. Και όλα είναι συγκινητικά.
 
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη συγκίνηση, είναι της μοναχοκόρης του, Σόφι. Η 18χρονη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τον μπαμπά της και τη συνόδευσε με ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει τις τελευταίες ώρες, προς τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, αλλά και στην οικογένειά της.  
 
 
«Πολλά συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα στη ζωή μου. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κατάφερα να γυρίσω από το Malawi ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να είμαι με την οικογένειά μου. Τις τελευταίες 24 ώρες έχω λάβει απέραντη δόση αγάπης και υποστήριξης. Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε κάθε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα  αλλά τα βλέπω και σας εκτιμώ για την θετικότητα που στέλνετε στην οικογένειά μου και σε μένα. Δεν είμαι σίγουρη τι πρέπει να πω ή να γράψω σε μια τέτοια κατάσταση, δεν είναι κάτι που κάνεις ένα μάθημα για να ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις, ειδικά όταν είσαι στο μάτι του κοινού. Απλά κρατήστε ότι είμαι ευγνώμων για την αγάπη. Είμαι ευγνώμων απλά και ήρεμα», ήταν το μήνυμα της.  
 
Η Σόφι Πέρι είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και κατά καιρούς ανέβαζε κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram. Ο Luke Perry από το γάμο του με την Μίνι Σαρπ, με την οποία υπήρξαν παντρεμένοι από το 1993 μέχρι το 2003 είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τζακ που είναι επαγγελματία παλαιστής και την Σόφι.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια