Κούγιας για Λαζόπουλο: «Θα αφήνατε τον 16χρονο γιο σας να πάει εκδρομή ένα 3ήμερο μαζί του;»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα και μίλησε για το πρόσφατο επεισόδιο που έγινε στο νυχτερινό κέντρο, Αθηνών Αρένα με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων, είπε: «Ένα πράγμα θα πω. Και νομίζω ότι αυτό θα εκφράσει όλους τους μέσους ανθρώπους. Πείτε ότι έχετε ένα γιο 16 έως 20 χρονών. Και σας λέει ο Λαζόπουλος “να τον πάρω τρεις μέρες εκδρομή μαζί να πάμε;". Θα τον αφήσετε; Αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που κατέστρεψε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιστήμονες».

«Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να επιχαίρει κανείς. Υπάρχουν στιγμές όμως που έρχεσαι κόντρα στην παιδεία και την αγωγή σου και στην γενικότερη άποψη που έχεις για το πως πρέπει να επιλύονται οι διαφορές. […] Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πόσα χρόνια αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο εμένα αλλά κυρίως εμένα με στοχοποίησε.  Συνέπεσε τότε που είχα αποκαλύψει το παραδικαστικό».

Είπε ακόμα ότι ο ίδιος δεν τον παρακολουθούσε αλλά τον έβλεπε ο γιος του ο οποίος του είχε πει: «πατέρα, αυτός ο ανόητος πάλι είπε άσχημα πράγματα για σένα».

«Προσπάθησα», είπε ο Αλέξης Κούγιας, «όλα αυτά τα χρόνια να αποτιμήσω την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου. Ενα πράγμα θα πω. Και νομίζω ότι αυτό θα εκφράσει όλους τους μέσους ανθρώπους. Πείτε ότι έχετε ένα γιο 16 έως 20 χρονών. Και σας λέει ο Λαζόπουλος: «να τον πάρω τρεις μέρες εκδρομή μαζί να πάμε;» Θα τον αφήσετε; Αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που κατέστρεψε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιστήμονες». 

Για το επεισόδιο ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε: «Δεν έγινε καμία αυτοδικία. Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί, υπάρχουν μάρτυρες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει στην δικαιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά. Προτιμώ την απευθείας συζήτηση. Με έλεγε κοντό και γελοίο που δεν είμαι. Ο άνθρωπος αυτός φθονεί οποιονδήποτε είναι διακεκριμένος. Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ. Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Είναι υποτιμητικό να τον χτυπήσεις. Το τωρινό ήταν μόνο φραστικό επεισόδιο. Το δημιούργησε αυτό για να διαφημίσει την εκπομπή του την καινούρια».

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο παραπάνω βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»