Στον Λάκη Λαζόπουλο επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε νυχτερινό κέντρο! Θα τα πουν στα δικαστήρια!

Έκπληκτοι έμειναν την περασμένη Παρασκευή οι θαμώνες στο Αθηνών Αρένα, όταν είδαν τον Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο γνωστός ποινικολόγος χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους τους διασκέδαζαν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, όταν ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας όρμησε εναντίον του ηθοποιού και του επιτέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, βωμολοχώντας. Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της. Ο Λάκης από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το περιστατικό επίθεσης μίλησε σε δελτίο ειδήσεων ελλαδικού καναλιού εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για το περιστατικό και γνωστοποίησε ότι η υπόθεση παίρνει τη δικαστική οδό. Συγκεκριμένα ανέφερε: 

"Όταν κάποιος παίρνει τον νόμο στα χέρια του απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του άλλου, ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της δικαιοσύνης. Αυτόν και θα ακολουθήσω. Οι δικές μου νομικές σπουδές αυτό μου επιβάλλουν. Ο νόμος ή σταματά αυτόν που απειλεί ή προστατεύει αυτόν που απειλείται. Το πρώτο δεν συμβαίνει. Παρακολουθούν ανενόχλητοι την πισώπλατη βία στο μακρύ σήριαλ της πολλαπλά εκπεφρασμένης βίαιης συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ατόμου..."

Ο κ. Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιβεβαιώνει τον καβγά με τον ηθοποιό, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Λαζόπουλος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το περιστατικό για να αναστήσει τη νεκρή του καριέρα».

«Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα Δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου», τονίζει ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»