Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα πρώτα φιλιά στο #PowerOfLoveGR, είναι γεγονός!

  04/01/2019 08:51
Τα πρώτα φιλιά στο #PowerOfLoveGR, είναι γεγονός!

Τα πρώτα φιλιά στο #PowerOfLoveGR, είναι γεγονός!

  04/01/2019 08:51

Παραλίγο να… πιαστούν μαλλί με μαλλί η Ζένια Σολδάτου και η Έλενα Πολυδεροπούλου! Ποιος αποκάλυψε ότι την έχει ερωτικό... απωθημένο γιατί την είχε ξαναδεί στο παρελθόν; Τα πρώτα φιλιά στο Power of love 2, είναι γεγονός!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Παραλίγο να… πιαστούν μαλλί με μαλλί η Ζένια Σολδάτου και η Έλενα Πολυδεροπούλου όταν οι περισσότεροι από τους παίκτες συγκεντρώθηκαν στο σπίτι για να κουβεντιάσουν.

Ξεκίνησε λοιπόν η Ζένια μία συζήτηση με τον Γιάννη τον Κρητικό και τότε η Έλενα που καθόταν λίγο πιο πέρα άρχισε να γελάει κάτι που ενόχλησε τη Ζένια.

Σχεδόν αμέσως αγρίεψε εναντίον της και άρχισε να της κάνει παρατήρηση. Μόνο που οι τόνοι… ανέβηκαν αρκετά!

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο…  

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Κοπιδάκης, ή  ο Γιάννης ο Κρητικός, όπως τον αποκαλούν στο σπίτι του Power of Love 2 σχετικά με το 'κόλλημα" που έχει φάει με την Αργυρώ Τσιοράνου! 

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου διαπίστωσε πως ο Γιάννης έχει... πέσει με τα μούτρα και δεν έχει μάτια για άλλη εκτός από την Αργυρώ, ο Γιάννης είπε πως όντως συμβαίνει αυτό καθώς πριν από χρόνια την είχε ξαναδεί στην Κρήτη, σε διακοπές που έκανε εκείνη στο νησί του. 

Αποκάλυψη που δεν θα μπορούσε παρά να καταπλήξει όλους τους παίκτες οι οποίοι δεν το γνώριζαν. Όπως δεν το γνώριζε ούτε η Αργυρώ η οποία δήλωσε ότι δεν τον θυμάται καθόλου. "Είναι απωθημένο μου" είπε ο Γιάννης, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του σε ό,τι αφορά την απόφασή του να τη διεκδικήσει, από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο... 

Τα πρώτα φιλιά στο Power of love 2, είναι γεγονός!

Τα αγόρια και τα κορίτσια μαζεύτηκαν όλοι μαζί σε ένα σπίτι και αποφάσισαν να παίξουν το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια», το οποίο πάντα φέρνει προ εκπλήξεως όποιον μπαίνει στη διαδικασία να το παίζει!

Το ίδιο έγινε και στο σπίτι του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ!

Ο Παύλος φίλησε τη Ρένια, ο Τζόνι χειροφίλησε τη Ζένια και ο Βασίλης την Έλενα!

 Λίγο αργότερα, ένα φιλί στο στόμα της Ζένιας στον Τζόνι, άφησε τους παίκτες άφωνους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας