Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη Louis Hotels

Με γευστικά μενού, πρωτότυπα cocktails και γιορτινούς στολισμούς, η Louis Hotels υποδέχεται και φέτος τους επισκέπτες της για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η Louis Hotels, ετοίμασε ειδικά πακέτα προσφορών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα του κάθε επισκέπτη και ετοιμάζει μαγευτικά και αξέχαστα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Οι εορτασμοί και τα πλούσια προγράμματα εκδηλώσεων που ετοίμασε η ομάδα της Louis Hotels θα πραγματοποιηθούν στο Hilton Park Nicosia, στο The Royal Apollonia Λεμεσό και στο Louis Phaethon Beach στην Πάφο.

Το ανανεωμένο Hilton Park Nicosia, κάθε Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου θα υποδέχεται τους επισκέπτες του από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα για ένα Χριστουγεννιάτικο τσάι και ένα πλήρες μπουφέ από γλυκά και αλμυρά εδέσματα (€15 το άτομο). Στις 16 Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις. Το μεσημέρι των Χριστουγέννων, θα υπάρχει πλούσιο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική από βιολί (€55 ευρώ το άτομο οι ενήλικες και €25 τα παιδιά). Όσοι θα παρευρεθούν στο ρεβεγιόν για το νέο έτος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θεσπέσιο, γιορτινό δείπνο καθώς και μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χορού μέχρι πρωίας (€68 οι ενήλικες και €30 τα παιδιά). Το ειδικό πακέτο διαμονής για την παραμονή στοιχίζει €220 για δύο άτομα και περιλαμβάνει το γιορτινό δείπνο και το πρώτο πρόγευμα του 2019. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22 695 111.

Στην Λεμεσό οι εορτασμοί θα γίνουν στο πολυτελές, The Royal Apollonia. Το ειδικό πακέτο διαμονής για την παραμονή Χριστουγέννων στοιχίζει €150 το άτομο και περιλαμβάνει το γιορτινό δείπνο και πρωινό. Για κρατήσεις και αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων και τις τιμές επισκεφθείτε το theroyalapollonia.com ή τηλεφωνήστε στο 25 508 800.

To Louis Phaethon Beach στην Πάφο, θα προσφέρει ειδικά πακέτα διαμονής τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά στις καλύτερες τιμές. Από τις 20 Δεκεμβρίου, η ομάδα του ξενοδοχείου ετοίμασε μια σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που κορυφώνονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το ειδικό πακέτο διαμονής για την παραμονή Χριστουγέννων στοιχίζει €89 το άτομο, την ημέρα για all inclusive με εορταστικό δείπνο. Για την Πρωτοχρονιά, οι τιμές ξεκινούν από €104 το άτομο την ημέρα για all inclusive με εορταστικό δείπνο Η ελάχιστη διαμονή είναι δύο βράδια. Για κρατήσεις επισκεφθείτε το louishotels.com ή τηλεφωνήστε στο 26 964 600.
Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και το νέο έτος με στυλ, άνεση και πολυτέλεια στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και ζήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας καλό φαγητό και χαλαρώνοντας μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας για να ζήσετε όλα όσα προσφέρει η μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels.
 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»