Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Hifu Treatment: Η επανάσταση ενάντια στα σημάδια του χρόνου χωρίς νυστέρι!

  29/11/2018 14:27
Hifu Treatment: Η επανάσταση ενάντια στα σημάδια του χρόνου χωρίς νυστέρι!

Hifu Treatment: Η επανάσταση ενάντια στα σημάδια του χρόνου χωρίς νυστέρι!

  29/11/2018 14:27
Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες των πλείστων γυναικών, είναι να αποφύγουν τα σημάδια του χρόνου όσο το δυνατό πιο εύκολα και ανώδυνα γίνεται, κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε απίθανο.
 
 
Το Spa Papasavva προτείνει την επαναστατική καινοτομική θεραπεία HIFU και δίνει λύση στο πρόβλημα.
 
Η θεραπεία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) ή αλλιώς όπως ονομάζεται «Υπερηχογράφημα Υψηλής Εστίασης Υψηλής Έντασης», είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία που στοχεύει στην σύσφιξη του δέρματος, στην λείανση των ρυτίδων και την συρρίκνωση των πόρων, ενώ παράλληλα βελτιώνει το συνολικό τόνο του δέρματος, τη φωτεινότητα και την ελαστικότητα. Αυτή η διαδικασία είναι μια προτεινόμενη εναλλακτική λύση από τη συμβατική χειρουργική επέμβαση.
SPA_PAPASAVVA_MAY2017_POST_9-11

Η θεραπεία λειτουργεί στοχεύοντας στις βαθιές στρώσεις του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και την αναγέννηση του κολλαγόνου από εκεί που πηγάζει. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για θεραπεία HIFU είναι άτομα που αντιμετωπίζουν ορατά σημάδια γήρανσης. Η χαλάρωση του δέρματος και οι λεπτές γραμμές μεταξύ άλλων, μπορούν εύκολα να θεραπευτούν με αυτή τη θεραπεία και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δοκιμάστε τη νέα αυτή επαναστατική μέθοδο καλέστε στο Spa Papasavva, στο τηλ. 22661135.
https://www.facebook.com/SpaPapasavva/
https://www.instagram.com/spapapasavva/
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας