Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Mε μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση “Endless Summer” του Χάρη Τσέβη

  23/11/2018 16:20
Mε μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση “Endless Summer” του Χάρη Τσέβη

Mε μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση “Endless Summer” του Χάρη Τσέβη

  23/11/2018 16:20
Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση του Χάρη Τσέβη με τίτλο “Endless Summer” στη The Collection Gallery της Λευκωσίας. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες εκπρόσωποι της πολιτικής, της διπλωματίας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας.
 
 
Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τη Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, τον Ιταλό πρέσβη με τη φιλότεχνη σύζυγό του, το Ουκρανό πρέσβη με την οργανωτικότατη σύζυγο και πολυπληθή ομάδα από την πρεσβεία της φίλης χώρας, τον Γερμανό πρέσβη ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα έργα και την καριέρα του καλλιτέχνη, τον πάντα ευγενή μορφωτικό ακόλουθο της Ρωσικής πρεσβείας καθώς και την πολιτιστική επιτετραμμένη της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου που πάντοτε ενδιαφέρεται για τα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου. Την Ελληνική πρεσβεία εκπροσώπησε τόσο Γραμματέας Πρεσβείας Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας όσο και η προϊσταμένη της Γραμματείας Τύπου της Ελλάδας.
 

“Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε στην Κύπρο ένα καλλιτέχνη όπως ο Χάρης Τσέβης”, ανέφερε στην ομιλία του ο Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε με έκπληξη ένα πορτραίτο του φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη. Ένα έργο αφιερωμένο στον υπουργό που είναι μάγος των αριθμών κι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κύπρο”, ανέφερε ο Χάρης Τσέβης χαρίζοντας το πορτραίτο στον Υπουργό Οικονομικών.

Το λόγο πήραν επίσης οι κυρίες της Ελληνικής Πρεσβείας εξαίροντας τη σημασία της καινοτομίας και της στήριξης στον πολιτισμό που τόσο η Πρεσβεία όσο και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής της Ελλάδας θέλει να προσδώσει. Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι και υποστηρικτής της έκθεσης και χορηγός το Κυπριακό μέλος της πολυεθνικής Iron Mountain.
Η έκθεση του Χάρη Τσέβης Endless Summer θα διαρκέσει ως τις 15 Δεκεμβρίου στη The Collection Gallery, Λεοφώρος Λεμεσσού 15Α στη Λευκωσία.

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας