Mε μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση “Endless Summer” του Χάρη Τσέβη

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση του Χάρη Τσέβη με τίτλο “Endless Summer” στη The Collection Gallery της Λευκωσίας. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες εκπρόσωποι της πολιτικής, της διπλωματίας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τη Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, τον Ιταλό πρέσβη με τη φιλότεχνη σύζυγό του, το Ουκρανό πρέσβη με την οργανωτικότατη σύζυγο και πολυπληθή ομάδα από την πρεσβεία της φίλης χώρας, τον Γερμανό πρέσβη ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα έργα και την καριέρα του καλλιτέχνη, τον πάντα ευγενή μορφωτικό ακόλουθο της Ρωσικής πρεσβείας καθώς και την πολιτιστική επιτετραμμένη της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου που πάντοτε ενδιαφέρεται για τα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου. Την Ελληνική πρεσβεία εκπροσώπησε τόσο Γραμματέας Πρεσβείας Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας όσο και η προϊσταμένη της Γραμματείας Τύπου της Ελλάδας.
 

“Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε στην Κύπρο ένα καλλιτέχνη όπως ο Χάρης Τσέβης”, ανέφερε στην ομιλία του ο Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε με έκπληξη ένα πορτραίτο του φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη. Ένα έργο αφιερωμένο στον υπουργό που είναι μάγος των αριθμών κι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κύπρο”, ανέφερε ο Χάρης Τσέβης χαρίζοντας το πορτραίτο στον Υπουργό Οικονομικών.

Το λόγο πήραν επίσης οι κυρίες της Ελληνικής Πρεσβείας εξαίροντας τη σημασία της καινοτομίας και της στήριξης στον πολιτισμό που τόσο η Πρεσβεία όσο και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής της Ελλάδας θέλει να προσδώσει. Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι και υποστηρικτής της έκθεσης και χορηγός το Κυπριακό μέλος της πολυεθνικής Iron Mountain.
Η έκθεση του Χάρη Τσέβης Endless Summer θα διαρκέσει ως τις 15 Δεκεμβρίου στη The Collection Gallery, Λεοφώρος Λεμεσσού 15Α στη Λευκωσία.

 
 

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!