Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

3INA: Lips for Life Lipstick! Apply it bodly. Wear it daily. Fight it proudly!

  06/11/2018 15:42
3INA: Lips for Life Lipstick!  Apply it bodly. Wear it daily. Fight it proudly!

3INA: Lips for Life Lipstick! Apply it bodly. Wear it daily. Fight it proudly!

  06/11/2018 15:42
Το 2017 χάθηκαν δυο αγαπημένα πρόσωπα από καρκίνο, η Διευθύντρια του Marketing της 3ina, Arita Celma, 32χρονών και η αδελφή του Ιδρυτή Pablo, Maria Rivera, 37 χρονών.
 
 
Δυστυχώς 1 στους 6 θανάτους προκαλείται από τον καρκίνο. Μέσα από τις δυσκολίες της, η φιλοσοφίας της 3ina, είναι να βρούμε την χαρά της ζωής μέσω θετικής σκέψης, θετικές ενέργειες και πνευματικές προσωπικές εκφράσεις.
 
Θέλουμε να τιμήσουμε τις όμορφες αναμνήσεις που των αγαπημένων μας αλλά και των δικών σας ανθρώπων που χάθηκαν από την ζωή με ένα τρόπο όπου γιορτάζουμε τις στιγμές που ζήσαμε μαζί τους, και ταυτόχρονα βοηθούμε στην καταπολέμηση του καρκίνου.
 
Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την συνεργασία μας μαζί με το World Cancer Research (WCRF), όπου ειδικεύεται στις έρευνες και στην ενημέρωση στην καταπολέμηση του καρκίνου. Στην 3ina προσπαθούμε να εμπλακούμε μέσω από το λανσάρισμα του κραγιόν Lips For Life όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξη στο WCRF, ώστε να τους βοηθήσουμε να πετύχουν το όραμα τους, τον στόχο τους, ένα κόσμο χωρίς καρκίνο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας