Το παλάτι πουλάει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μeghan Markle!

Μόνο με 33 ευρώ οι θαυμαστές της δούκισσας του Σάσεξ έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αντίγραφο του δαχτυλιδιού

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο πρίγκιπας Χάρι σχεδίασε ο ίδιος το δαχτυλίδι των αρραβώνων που πρόσφερε στην αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Νοέμβριο. Στην επίσημη φωτογραφία στον κήπο του παλατιού του Κένσιγκτον, όπου το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του, στο αριστερό χέρι της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, λάμπουν τα τρία διαμάντια που στολίζουν το δαχτυλίδι που της χάρισε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το μεγαλύτερο διαμάντι του «λιτού» αλλά εντυπωσιακού δαχτυλιδιού προέρχεται από την Μποτσουάνα ενώ τα δύο μικρότερα είναι από την προσωπική συλλογή της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας. Το δαχτυλίδι κατασκεύασε το κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, που απολαμβάνει την προτίμηση της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας και το κόστος του υπολογίζεται στα 223 ευρώ.



Όμως, καθώς το παλάτι του Μπάκιγχαμ βλέπει πως το «Μέγκαν Μαρκλ effect» συνεχίζεται και εξαπλώνεται σε ρούχα και αξεσουάρ φρόντισε πρόσφατα μέσω της ιστοσελίδας του Royal Collection shop να κυκλοφορήσει ένα αντίγραφο του δαχτυλιδιού των αρραβώνων του Χάρι και της Μέγκαν στην τιμή των 33 ευρώ μέσα σε ένα όμορφο λευκό κουτί, που φέρει στο εσωτερικό του τα αρχικά του διάσημου ζευγαριού. Εκτός από το δαχτυλίδι, που στην ιστοσελίδα αναφέρεται πως «είναι εμπνευσμένο από το δαχτυλίδι της Μέγκαν», το παλάτι πουλά ασορτί σκουλαρίκια και κολιέ στην τιμή των 28 και 33 ευρώ αντίστοιχα.

Κάθε φορά που η νέα δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζεται με ένα σύνολο, ή κάποιο καινούριο αξεσουάρ αυτό γίνεται sold out και εξαφανίζεται από τα ράφια των καταστημάτων. Σύμφωνα με τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέιγκ, διευθύνοντα σύμβουλο του Brand Finance και ειδικό στην εκτίμηση αξίας του brand μιας επιχείρησης, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να αποφέρει στη βρετανική βιομηχανία της μόδας 168 εκατ. ευρώ με την ανεπίσημη εκ μέρους της «υιοθέτηση» ενός επώνυμου προϊόντος.

Μάλιστα, ο ίδιος, πριν ακόμα από τον παραμυθένιο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, είχε δηλώσει πως η πρώην ηθοποιός του νομικού δράματος Suits θα μπορούσε να φθάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει την Κέιτ Μίντλετον στην απίστευτη επιρροή που έχει η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη βιομηχανία της μόδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας