Rouge Dior Ultra Rouge: Το πρώτο κραγιόν με έντονο χρώμα και υδάτινη βάση που χαρίζει άνεση και μακρά διάρκεια

Αρχικά, ήταν το κόκκινο: κάτι περισσότερο από ένα απλό χρώμα, ένα μανιφέστο Dior.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Από εκεί, ο Christian Dior δημιούργησε το Rouge Dior, ένα κραγιόν, εμπνευσμένο από
την υψηλή ραπτική, στα μέσα της επανάστασης του New Look.
 
Μια επανάσταση Dior
«Το Ultra Rouge δεν είναι απλώς μία δημιουργία, αλλά μια πρωτοποριακή καινοτομία.
Μια επανάσταση. Είναι σαν συλλογή χρωστικών ουσιών με πινέλο και απευθείας εφαρμογή στα χείλη, πανεύκολα, με αυτή την αίσθηση απέραντης φρεσκάδας που λιώνει στα χείλη.», λέει ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.

Προς τιμήν της λατρείας του στο κόκκινο χρώμα, ο Peter Philips εμπλούτισε αυτή την εκθαμβωτική συλλογή με μια καινοτόμο δημιουργία.

Ένα αυθεντικό κραγιόν για μια νέα γενιά.
 
Υπό την καθοδήγησή του, τα εργαστήρια με εφόδιο την τεχνογνωσία τους δημιούργησαν μια σύνθεση που ανανεώνει τη φιλοσοφία ενός κραγιόν. Με λίγα λόγια, η έρευνα στην υπηρεσία της δημιουργικότητας.

Το Ultra Rouge είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές επαναστάσεις που ταρακουνούν
το κατεστημένο: πρόκειται για το πρώτο κραγιόν με βάση το νερό που εφαρμόζεται
σαν ένα εξαιρετικά άνετο μελάνι.

Νερό: μια απλή ιδέα πίσω από μια σύνθετη καινοτομία με πολλαπλές ιδιότητες, όπως έντονα χρώματα, φωτεινό ημι-ματ αποτέλεσμα, 12ωρη διάρκεια1 και υφή πέντε φορές απαλότερη2 για θαυμάσια αίσθηση και ενυδάτωση.

Η δημιουργία του απόλυτου κραγιόν
"Άραγε, τι θέλουν οι γυναίκες από ένα κραγιόν;" αναρωτιέται ο Peter Philips. "Τα πάντα. Είναι συνηθισμένες σε κραγιόν υψηλής συγκέντρωσης χρωστικών με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει λιγότερη άνεση. «Από την άλλη πλευρά, θέλουν ένα ανάλαφρο, διακριτικό χρώμα, που προσφέρει το κραγιόν με μελάνι, αλλά υστερεί σε χρώμα και άνεση.
 
Ωστόσο, μέχρι σήμερα καμία σύνθεση δεν ικανοποιεί όλες αυτές τις προσδοκίες - κάτι που έκανε εντύπωση στα εργαστήρια: αυτή ήταν η πρόκληση που έθεσε ο Peter Philips.
"Με μια βασισμένη στο νερό, σύνθεση, το Ultra Rouge τετραγωνίζει τον κύκλο και προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία για κάθε γυναίκα που λατρεύει τη μαγεία του μακιγιάζ, της άνεσης και της κομψότητας.».

Ένα κατόρθωμα των εργαστηρίων
Πάντα με οδηγό την προηγμένη τεχνολογία, ο Dior προκάλεσε το ερευνητικό του τμήμα
να συνδυάσει την επιθυμία για εκθαμβωτικό χρώμα με την ανάγκη για μακράς διάρκειας άνεση.
 
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα κραγιόν με βάση το νερό και αυτό ήταν μια σύνθεση-πρόκληση, καθώς οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούμε συνήθως είναι ελαιοδιάλυτες και ως εκ τούτου ασταθείς κατά την επαφή με το νερό. Μετά από πολύχρονη προσπάθεια, καταφέραμε, χάρη σε μια «έξυπνη» σύνθεση, να ελέγξουμε τις χρωστικές ώστε το πλήρες χρώμα να εμφανίζεται σε δύο φάσεις της σύνθεσης (νερό και λάδι), "εξηγεί η Brigitte Noé, Διευθύντρια του Formulation Laboratory R&D.
 
Αυτό το κραγιόν είναι στην πραγματικότητα ένα στερεό γαλάκτωμα: σταγονίδια νερού, διασκορπισμένα σε ένα πλαίσιο ελαιώδους τζελ, σπάνε και λιώνουν κατά την επαφή με
τα χείλη. Η παρουσία του νερού επιτρέπει στην σύνθεση να μεταφέρει ενυδατικά μόρια
για διαρκή άνεση και άμεση φρεσκάδα. Το πέπλο του κραγιόν είναι επομένως εξαιρετικά ανάλαφρο.


26 εξαιρετικά κορεσμένα χρώματα υψηλής ραπτικής
"Το Ultra Rouge προσθέτει μια νέα μαγεία τόσο στην εμπειρία του κραγιόν όσο και στην έκφραση του κόκκινου χρώματος", εξηγεί ο Peter Philips. "Επειδή η σύνθεση λειτουργεί όπως ένα μελάνι που γίνεται τατουάζ στα χείλη και σαν ένα εξαιρετικά ανάλαφρο, έγχρωμο πέπλο, μου επέτρεψε να αναπτύξω νέες, πολύ έντονες και φωτεινές αποχρώσεις, σαν ένας ζωγράφος με νέα παλέτα χρωμάτων."
 
Για να ενισχύσει αυτές τις αποχρώσεις, το Ultra Rouge κυκλοφορεί σε μια κομψή θήκη υψηλής ραπτικής, κατασκευασμένη από ένα υπερσύγχρονο, υγρό, κόκκινο μέταλλο που συμβολίζει τη γιορτή του χρώματος.


 
 Αγάπη για το κόκκινο x 4
Οχυρωμένος με αυτές τις δυνατότητες, ο Peter Philips δημιούργησε μια ωδή στο κόκκινο. Κορεσμένο, ημι-ματ και φωτεινό, έντονο και καθαρό, το Ultra Rouge κυκλοφορεί σε 4 χαρακτηριστικές it αποχρώσεις.
 
999 Ultra Dior - "Ποτέ δεν μπορείς να είσαι η τέλεια γυναίκα, οπότε απόλαυσέ το".
Το κόκκινο, κατ 'εξοχήν, εμβληματικό αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό, απογειώνεται σε αυτή την καθαρή και κομψή, αισθησιακή οικογένεια χρωμάτων.
 
770 Ultra Love - "Πίστεψε στον εαυτό σου, αν δεν το κάνεις εσύ, ποιός θα το κάνει;" Αυτό το αγαπημένο χρώμα του βατόμουρου είναι ευκολοφόρετο, αλλά παράλληλα έχει έντονο ταμπεραμέντο, δημιουργώντας μια βάση για τριανταφυλλί και μπεζ που αναδεικνύουν το κοραλλί.
 
851 Ultra Shock - "Είναι καλύτερο να είσαι σοκαριστική, παρά βαρετή". Ένα υψηλής απόδοσης, μεθυστικό μπορντό δημιουργεί έντονες αποχρώσεις, όπως κόκκινο κρασιού
και βαθύ καφέ μέχρι γκριζωπό μπεζ και βαθύ μωβ.
 
777 Ultra Star – “Όλοι μας είμαστε αστέρες, σωστά;" Το χρώμα της παπαρούνας ξεχωρίζει σε μια παλέτα φωτεινών αποχρώσεων, εμπνευσμένες από την ποπ κουλτούρα.
 
2 ρυθμιζόμενες εντάσεις
Ανάμεσα σε αυτά τα εντυπωσιακά κόκκινα, ξεχωρίζουν 2 συλλεκτικές αποχρώσεις.
Αυτές οι δύο ακραίες αποχρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν είτε μόνες, χαρίζοντας ένα χαρακτηριστικό ύφος στην εμφάνιση, είτε ως βάση ή τελική πινελιά για να τροποποιήσετε μια άλλη απόχρωση:
 
- 111 Ultra Night 47, ένα μαύρο επιτρέπει για να εντείνετε κάθε απόχρωση ή να χαρίσετε ένα καλλιτεχνικό άγγιγμα στα χείλη σας.
 
- 000 Ultra Light 47, ένα καθαρό λευκό για να εξουδετερώσετε το φυσικό χρώμα
των χειλιών ή να απαλύνετε μια άλλη απόχρωση. 
 
Dior Rouge Ink Lip Liner

Ο Οίκος Dior ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της δημιουργικότητας και της εξειδίκευσης στο χρώμα, παρουσιάζοντας μια συλλογή απαραίτητων προϊόντων για τέλεια χείλη: το Dior Rouge Ink Lip Liner, το πρώτο1 υγρό κραγιόν σε μορφή στυλό couture που κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις.
 
Υψηλή ακρίβεια: η λοξή άκρη του χαρίζει τέλειο σχήμα. Όταν αναποδογυρίζει, γεμίζει τα χείλη.
 
Υψηλή συγκέντρωση χρωστικών ουσιών: μια σύνθεση από μελάνι με έντονες, βαθιές αποχρώσεις σε ματ αποτέλεσμα.
Μακρά διάρκεια: έως 12 ώρες2  διάρκεια για εξαιρετική ακρίβεια.
 
1 Στον Dior
2 Δοκιμή με όργανα σε 20 γυναίκες
  
Σε συνδυασμό με το Ultra Rouge Revolution, οι 12 αποχρώσεις αυτής της νέας συλλογής Ink Lip Liner ταιριάζουν τέλεια με τις εμβληματικές αποχρώσεις του Rouge Dior και του Ultra Rouge.
 
Οι it αποχρώσεις που μαγεύουν είναι 4: Rouge 999 - το εμβληματικό κόκκινο. Love 770 - ένα τρυφερό κόκκινο του βατόμουρου. Star 777 – ένα εκθαμβωτικό κόκκινο της παπαρούνας και Shock 851 – ένα προκλητικό μπορντό.
 
Dior Vernis
 
Εμπνευσμένο από αυτό το νέο σύμπαν Ultra Dior, 4 βερνίκια νυχιών μοιράζονται την ίδια εμμονή για το κόκκινο χρώμα, από την πιο εμβληματική απόχρωση, το Rouge 999 έως
το πιο ανατρεπτικό Rouge en Diable 851, μέσω 2 νέων αποχρώσεων, του τρυφερού
Love 770 και του λαμπερού Star 777.
 
Ultra Γυναίκα. Ultra Dior.
 
Η Natalie Portman ενσωματώνει τις αξίες της σύγχρονης υψηλής ραπτικής του Dior, καθώς και της σημερινής, μοντέρνας θηλυκότητας στην καμπάνια του Ultra Rouge που ενορχηστρώθηκε από τον Peter Philips και κινηματογραφήθηκε από τον David Sims.

Σε σκηνοθεσία του Gordon von Steiner, η καμπάνια αιχμαλωτίζει όλον τον μαγνητισμό, τη δύναμη και την προσωπικότητα της Natalie Portman.
 
Συνοψίζοντας ο Peter Philips λέει: «Δουλεύει συνεχώς και παρόλα αυτά οι εικόνες αντικατοπτρίζουν την αυτοπεποίθησή της, το αισθησιασμό και την χαρά της ζωής.»

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!