Louis Paphos Breeze: Η πολυτέλεια της απόλυτης χαλάρωσης…!

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Louis Hotels,  "Louis Paphos Breeze" άνοιξε τις πόρτες του και είναι ένα ξενοδοχείο το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς! 

To πανέμορφο θέρετρο προσφέρεται τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες, καθώς τα 144 δωμάτια ( 104 σουίτες και 40 superior studios) του καλύπτουν κάθε ανάγκη και θα σε αφήσουν σίγουρα ικανοποιημένο! 

Προσφέρεται για χαλάρωση, όμορφες στιγμές και καλό φαγητό. Αρχικά θα σου κλέψει την καρδιά με το που θα αντικρίσεις το κεντρικό σημείο του ξενοδοχείου με τις πισίνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ.

 
 
Aμέσως μετά θα σε εντυπωσιάσει με το άνετα και μοντέρνα δωμάτια του και τέλος θα σφραγίσει την απόλυτη εμπειρία σου, με ένα ξεχωριστό γεύμα σε κάποιο από τα εστιατόρια του. 

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μια από τις 3 πισίνες του θέρετρου για το μπάνιο του, ένα από τα 2 μπαρ για να απολαύσει το ποτό του και ένα από τα 2 εστιατόρια για το φαγητό του.

Επιλέγοντας για τις βουτιές σου την πίσω πισίνα του θέρετρου,  μπορείς να απολαύσεις ταυτόχρονα την θέα της θάλασσας, ενώ κατά την δύση του ήλιου μπορείς να δεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που χάνετε πίσω από την θάλασσα και αντανακλά στα νερά της πισίνας.

Με θέα την θάλασσα μπορείς το απόγευμα να απολαύσεις την γιόγκα σου ή ακόμα και ένα μασάζ, μερικά μόνο βήματα μακριά από τα κύματα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σημείο. 

Το Louis Paphos Breeze θα είναι ανοικτό μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Για μια εγγυημένη επιλογή για ονειρεμένες διακοπές, κάντε κράτηση στο https://louispaphosbreeze.com/ .

Δειτε Επισης

Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!