Oι περίεργες συνταγές ομορφιάς των σταρ του Hollywood! Εσύ, μέχρι που θα έφτανες;

Πανάκριβες μάσκες ομορφιάς με χρυσό και διαμάντια, εξειδικευμένες θεραπείες ή μαγικά μαντζούνια; Τα κλισέ καλός ύπνος, άφθονη κατανάλωση νερού και ένα καλό αντηλιακό μπορεί όντως να κάνουν δουλειά. Αλλά, όσα κι αν αποκαλύπτουν οι διάσημες star για τα προγράμματα διατροφής και ομορφιάς τους, το γυναικείο κοινό πάντα θα πιστεύει ότι κάτι τους κρύβουν.

Καθώς, η γυναικεία ματαιοδοξία πολλές φορές δεν έχει όρια, πάνω στην προσπάθεια μας να διατηρηθούμε νέες κι όμορφες θα ήμασταν ικανές να φτάσουμε στα άκρα. Πραγματικά, αν κάποιος σου εγγυηθεί ότι θα είχες το αποτέλεσμα που ήθελες δεν θα το σκεφτόσουν;

Ιστορικά αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την Κλεοπάτρα που μεταχειρίστηκε ανορθόδοξες μεθόδους για να παραμένει η επιδερμίδα της νέα και απαλή, όπως το μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας, όσο κι από την περιβόητη κοντέσα Elizabeth Báthory de Ecsed που για τον ίδιο ακριβώς σκοπό πίστευε ότι η καταλληλότερη λύση ήταν τα λουτρά ανθρώπινου αίματος. 

Δες παρακάτω τις περίεργες κούρες ομορφιάς που ακολουθούν 14 αγαπημένες star του Hollywood!

Εσύ, μέχρι που θα έφτανες;

Kim Kardashian: Έτοιμη για λίγο σπλάτερ; Η 32άχρονη σταρ πίνει νερό στο όνομα των θεραπειών προσώπου με αίμα. Μικρές βελονίτσες που περιέχουν ποσότητα από το αίμα της τρυπάνε τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Άουτς! Επίπονο, αλλά αξίζει!

Lady Gaga: Πάντα εκκεντρική έχει δηλώσει ότι το μεγαλύτερο μυστικό για τέλεια επιδερμίδα είναι το sex. Πολύ και καλό. Ενώ, για να αφαιρέσει το ειδικό μακιγιάζ που της κάνουν κάθε φορά λίγο σελοτέηπ είναι το μόνο που χρειάζεται!

Naomi Campbell: Είναι εκπληκτική η κάπως ασυνήθιστη μάσκα που φτιάχνει για λαμπερά, πυκνά και στιλπνά μαλλιά με αυγό, μπύρα Guinness και μερικές σταγόνες υγρό πιάτων!

Catherine Zeta - Jones: Αντί για conditioner, η sexy ηθοποιός ακολουθεί μια δική της μάσκα συνδυάζοντας μέλι και μπύρα, χωρίς να την ενοχλεί ότι μετά για μερικές ώρες μυρίζει σαν τη γιορτή μπύρας.

Jennifer Lopez: H λατίνα σταρ έχει υποκύψει στις ευεργετικές ιδιότητες τους έλαιου από κουκούτσι σταφυλιού, και το απλώνει σε όλο της το σώμα μετά το ντουζ.

Kate Moss: Κάθε 2 ημέρες, για να παραμείνει σφριγγυλό το πρόσωπο της, βυθίζει το πρόσωπο της σε παγωμένο νερό και χυμό αγγουριού. Γεμίζει το νιπτήρα με κρύο νερο, προσθέτει παγάκια και χυμό αγγούρι, και βάζει μέσα το πρόσωπο της.

Nicole Kidman: Το μυστικό για τη ζωηρή απόχρωση των μαλλιών της, κρύβεται στο ψυγείο της, καθώς μετά από κάθε λούσιμο ξεπλένει τα μαλλιά της με χυμό βατόμουρο!

Sandra Bullock: Όσο παράδοξο κι αν είναι, η ηθοποιός χρησιμοποεί για να εξαλείψει τις ρυτίδες της κρέμα που προορίζεται για τις αιμορροΐδες. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας