Ποιος είδε τον Ντάνο και δεν τον φοβήθηκε; Η οργισμένη απάντηση του σε σχόλιο στo instagram!

Πολύς ντόρος έχει προκληθεί αυτό το διάστημα για το αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ζευγάρι! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Φαίνεται πως κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια του Ντάνου, ο οποίος αντέδρασε σε σχόλιο ακολούθου του που διάβασε στο Instagram. 

«Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight; Κρίμα.» έγραψε κάτω από φωτογραφία του στο instagram ένας follower του. 

Ποιος είδε τον Ντάνο, όμως, και δεν τον φοβήθηκε αφού αμέσως σχεδόν αντέδρασε και έγραψε κάτω από το σχόλιο του follower του: «Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».

Επίσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και στις φωτογραφίες που τον δείχνουν να την ταΐζει στο στόμα μιλώντας στο Happy Day. 

«Για όσους δεν γνωρίζουν, πραγματικά, είμαι πολύ περιορισμένος στις κινήσεις μου γιατί τα πάντα παρεξηγούνται και στοχοποιούνται. Δεν θέλω να βάζω σε διαδικασίες τους ανθρώπους με τους οποίους θα καθίσω να φάω, να πιω. Καταλαβαίνω γιατί αναπτύσσουμε αυτό το θέμα, αλλά μην ξεχνάμε ότι λίγο πολύ όλοι μας και όλοι όσοι υπερθεματίζουν έχουν οικογένειες. Δεν στενοχωρήθηκα, θα προτιμούσα να μην έχει γίνει. Δεν θα είμαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα... Ήμασταν 7 άτομα παρέα, γυναίκες και άντρες, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα ακυρώσω μια συνάντηση γι’ αυτό. Το ότι είμαι περιποιητικός με τους φίλους μου είναι άλλο από το να φιλιέσαι στο στόμα» είπε ανάμεσα σε άλλα! 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρω1νό και η Φαίη Σκορδά την υποδέχτηκε στο πλατό. Η παρουσιάστριες μίλησαν επί παντός επιστητού.

Από τη συζήτηση δεν ήταν δυνατό να λείψει το θέμα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, με τη Ντορέττα και το Ντάνο να απολαμβάνουν δείπνο μαζί.

Σχετικά με τα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα δεν έδειξε να ενοχλείται με τις επαγγελματικές-παπαράτσι φωτογραφίες.

Αντίθετα φάνηκε σημαντικά ενοχλημένη για όσες δημοσιεύτηκαν από άλλους παρευρισκόμενους που απαθανάτισαν τους δύο από κινητό. «Αυτό μου φαίνεται χειρότερο . Οι φωτογραφίες που βγαίνουν από κινητό, μου φαίνονται ακόμη πιο κρίμα. Ότι κάποιος από δίπλα τραπέζι τραβάει φωτογραφίες και τις στέλνει σε δημοσιογράφο είναι χειρότερο… Κοινωνιολογικά αυτό, αξίζει μελέτης!», είπε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα το λόγο που την ενόχλησε τόσο δηλώνοντας: «Μπορεί να κρίνω και εξ ιδίων. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μου έχει ξανατύχει… Αλλά σαν φαινόμενο ότι μπορεί ο καθένας να τραβήξει μία φωτογραφία και να τη στείλει στους δημοσιογράφους… Δεν σημαίνει ότι επειδή γίνεται κάτι πρέπει σώνει και ντε να το αποδεχτείς… Αν ήταν δημοσιογράφος γιατί δεν πήρε το credit της φωτογραφίας;».

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε να τη ρωτά επί του θέματος. Μάλιστα εξήγησε πως η ίδια έχει φτάσει σε σημείο να αποδέχεται την προβολή κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Πέρα όμως από τη δημοσίευση φωτογραφιών, υπήρξε και κάτι ακόμη που ενόχλησε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Με ενόχλησαν οι συζητήσεις που έγιναν μετά. Κουλ χαλαρή δεν είμαι ποτέ όταν προβάλλονται πράγματα της προσωπικής μου ζωής… Δεν κάναμε κάτι περίεργο… Κάποιες συζητήσεις ξεπέρασαν κάποια όρια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δεν θα μπορούσα ποτέ ολοκληρωτικά να ελέγξω κάτι τέτοιο», είπε και ξεκαθάρισε πως οι σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι μόνο φιλική.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη