Η δοκιμασία αποχώρησης έγινε γυναικεία υπόθεση στο Master Chef!

Ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το Master Chef!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι 3 διαγωνιζόμενες που απογοήτευσαν τους κριτές στο τεστ δημιουργικότητας, η Γωγώ Κωστάκη, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, η Νικολέτα Ταβουλάρη, κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση προσπάθησαν να πείσουν με κάθε τρόπο τους κριτές ότι αξίζουν μια θέση στον διαγωνισμό. 

Η Νικολέτα Ταβουλάρη και η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη ήταν οι δυο παίκτριες υποψήφιες προς αποχώρηση.

Τελικά έφυγε η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Η ίδια, μιλώντας, αργότερα στους κριτές, τόνισε χαρακτηριστικά πως οι συμπαίκτες της από τον εξώστη την αποσυντόνισαν και την “πήραν στο λαιμό τους”.

«Λείπει το ξύσμα λεμονιού και ο δυόσμος. Λίγο οι φωνές στον εξώστη, λίγο οι φωνές μέσα μου. Οι φωνές από τον εξώστη δεν με βοήθησαν καθόλου σήμερα. Δεν τους είπα να σταματήσουν γιατί ήθελα λίγο υποστήριξη. Είχα ανάγκη από δύο άτομα που είχα ζητήσει, να είναι λίγο πιο κοντά μου. Τα δύο άτομα έγιναν 14 και μερικοί με πήραν στο λαιμό τους, άθελά τους», είπε.

Μεταξύ άλλων ενώ φευγωντας δήλωσε:  «Όταν έβγαλα την ποδιά, δεν ένιωσα άσχημα. Ήταν η ποδιά της λύπης και όχι της χαράς. Ένιωσα ότι φεύγει μία λύπη από πάνω μου. Θα συνεχίσω να είμαι χαρούμενη γιατί αυτό που κάνω, είναι αυτό που θέλω»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

«Ήλπιζα ότι θα έφευγα».

Η Νικολέτα Ταβουλάρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης. Η ίδια εξήγησε τι εννοούσε όταν είπε στους κριτές πως οι συμπαίκτες της την πήραν στο λαιμό τους.

«Θεωρώ ότι προσπαθούσαν να με βοηθήσουν, αλλά με το να μου μιλάνε όλοι μαζί δεν έβγαινε κάποιο αποτέλεσμα στα αυτιά μου. Δεν άκουγα», είπε η Νικολέτα, η οποία δεν έριξε ευθύνες στους συμπαίκτες της, αφού καθώς είπε για την ίδια ήταν μια μέρα που δεν είχε καλή διάθεση και αυτό την αποσυντόνισε…

«Σαν άνθρωπος εγώ είμαι της φυγής. Στην Αγγλία δεν έμεινα ποτέ παραπάνω από ένα χρόνο. Ερχόμουν Ελλάδα, έφευγα Αγγλία. Έκανα συνέχεια αυτό το ταξίδι. Είχα τάσεις φυγής, οπότε με τράβαγε έξω.

Ήλπιζα ότι θα έφευγα. Γιατί τα είχα παρατήσει. Από το πρωί που σηκώθηκα, ήξερα ότι σίγουρα η δοκιμασία κρύβει γλυκό. Οπότε… δεν είμαι ικανή να φτιάξω γλυκό, δεν θα τα καταφέρω. Σου έχει τύψει ποτέ να ξυπνήσεις ένα πρωί και να πεις δεν είμαι καλά και πραγματικά η μέρα σου να μην πάει καλά. Έπαθα ακριβώς αυτό το πράγμα. Ίσως ήταν η αποχώρηση, ίσως ήταν μικροτσακωμοί που υπήρξαν στο σπίτι την προηγούμενη μέρα. Υπήρχαν εντάσεις πέρα από την πλάκα. Ήμασταν 22 άτομα διαφορετικά. Ήταν διαφορετικό από τη ζωή μας έξω και δύσκολο να βρούμε τις ενώσεις μας όλοι.»

Ο ανταγωνισμός

Η Νικολέτα Ταβουλάρη, απαντώντας για το αν ένιωσε πως κάποιος παίκτης την έβλεπε ανταγωνιστικά, κατονόμασε τον Χρήστο λέγοντας: «Εγώ δεν είδα ποτέ κάποιον ανταγωνιστικά, αυτοί με είδαν. Πιο έντονα αυτό το αισθάνθηκα από τον Χρήστο. Είναι ένα παιδί που πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την εμπειρία του. Αλλά όταν το παίζεις και έχεις μια παραπάνω έπαρση, ή ένα τουπέ, δεν σε βγάζει πουθενά.»

Οι συμπάθειες

«Η Μάγκι είναι η μεγάλη μου λατρεία. Είναι ένας άνθρωπος που όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάνω παρέα μαζί της, όπως και με τη Χριστίνα Αργυρούδη. Ήμασταν μαζί από την αρχή. Φτάσαμε και στο σπίτι. Έμεινα εγώ με την Μάγκι. Ήταν ο άνθρωπος που με στήριζε όταν έβλεπε ότι πέφτω, ερχόταν και μου έλεγε «νομίζω ότι πρέπει να ξυπνήσεις».

Ο τσακωμός

«Είχα τσακωθεί με τον Συμεωνίδη. Είναι δάσκαλος. Δεν γλιτώνεις από τον Συμεωνίδη. Είναι καλό παιδί, αλλά ρε παιδί μου κι εσύ σταμάτα να μιλάς τόσο πολύ και να επιδεικνύεις τα πάντα».

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ!! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη