Ο Τάσος Ευαγγέλου επισημοποίησε την αποχώρηση του! "Μετέωρη" η Ευριπίδου!

Οι φήμες για δυναμική επιστροφή στην εκπομπή της Αριστοτέλους! Tο συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας!
 
Αν υπάρχει μια εκπομπή για την σεζόν που μόλις διανύσαμε, που κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης και να μην περάσει απαρατήρητη από το τηλεοπτικό κοινό στο κανάλι του Αρχάγγελου , δεν είναι άλλη από το «Όλα για σένα».
 
Και ενώ όλα κατρακύλησαν και έριξαν το κανάλι στην τελευταία θέση της τηλεθέασης, η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με αρχισυντάκτη τον Τάσο Ευάγγελου ήταν η μόνη που κατάφερε να ξεχωρίσει.
 
Και όπως είθισται στην τηλεόραση ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, πόσο μάλλον τον αρχηγό αυτής της ομάδας.
 
 
Ο Τάσος Ευάγγελου σήμερα πρωί επισημοποίησε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το κανάλι όχι, γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ομάδα του ή την παρουσιάστρια της εκπομπής. Αντίθετα μάλιστα, η σχέση τους ήταν και παραμένει εξαιρετική.
 
Ο ίδιος κατάθεσε τις σκέψεις του σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb που εξηγεί πάντα με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει τους λογούς που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το «Σπίτι του Αρχάγγελου»
 
Κάποτε ένας καθηγητής, μου είχε πει το εξής: «ποτέ να μην τα παρατάς, να κοιτάς μόνο μπροστά». Τα λόγια του τα κράτησα σαν φυλακτό. Και πιστέψτε με από τότε πέρασαν πολλά χρόνια. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή, γνώρισα ανθρώπους, έκανα φίλους και ζούσα την κάθε μου στιγμή. Αυτή η επαγγελματική μου διαδρομή με εναλλασσόμενες παραστάσεις και εργασιακούς χώρους στο τομέα των MEDIA με έκανε πιο δυνατό, μα πάνω απ’ όλα πιο ρεαλιστή. Χαίρομαι για το κάθε τι μικρό ή μεγάλο που ήρθε στη ζωή μου, μα πάνω όλα χαίρομαι που την αξιοπρέπεια μου την έχω κρατήσει στο ακέραιο. Και ξέρετε κάτι; Τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο μας, για κάποιο λόγο υπάρχουν. Από την άλλη εσύ έχεις δύο επιλογές, να τα προσπεράσεις ή να τα πηδήξεις. Ποτέ μου δεν απέφυγα τα εμπόδια, αλλά κοιτούσα μπροστά, πως μπορώ μέσα από αυτά να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Σήμερα αφήνω πίσω μου την οικογένεια του MEGAONE, τους συναδέλφους μου που ήταν για μένα μια δεύτερη οικογένεια. Σήμερα αφήνω μια πραγματική αγάπη, την ομάδα του ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Κωνσταντίνα, Σοφία, Πέτρο, Χριστιάνα, Νικόλα, Έλενα, Άντρη και όλους εσάς που δουλεύαμε μαζί μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για ΟΛΑ! Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία. Όσο για μένα, πολύ σύντομα ένα άλλο μαγικό ταξίδι με περιμένει να το ζήσω… και δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ!
Καλό καλοκαίρι…
 

 
Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται στο κανάλι, ένας από τους νέους κανόνες είναι, κανένας υπάλληλος του καναλιού να μην εργάζεται σε άλλη εταιρεία που η ενασχόληση της είναι τα media, όπως για παράδειγμα στο ραδιόφωνο. Άσχετο αν ο μισθός σου, δε σου επιτρέπει να έχεις μόνο μια δουλεία και πολλές φορές είσαι αναγκασμένος να κανείς και δεύτερη.

Ο Τάσος σαν επιτυχημένος επαγγελματίας που είναι, αποφάσισε να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, με ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του και να συνεχίσει την πορεία του από άλλο μετερίζι.
 
Ήδη φήμες κατέκλυσαν τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι η «γάτα» Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν έχασε την ευκαιρία και προσέγγισε τον πρώην συνεργάτη της.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωταγωνιστής κρατά σιγή ιχθύος, όπως εξάλλου συνήθιζε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια που επιτυχημένα ασχολείται με τα περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση.
 
Αύριο πάντως (για την ιστορία) ο ίδιος ταξιδεύει για Μύκονο!

Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 
Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου είναι άγνωστο, αν και είναι σίγουρο ότι η όμορφη παρουσιάστρια θα κάνει τις κίνησεις που απατούνται, για να προσπαθήσει να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει χωρίς να το θέλει, ο αρχισυντάκτης της ομάδας της!
 
Η παρουσιάστρια, αναρτώντας μία φωτογραφία τους, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Αγάπη μου σου εύχομαι να έχεις την πορεία που επιθυμείς και να ξέρεις οτι θα είμαι δίπλα σου σε οτι επιλέξεις να κάνεις. Όσοι μοιραστήκαμε το γραφείο μας αυτούς τους 9 μήνες γνωρίζουμε πολύ καλά το γιατί επιλέγεις να φύγεις και προχωράμε τη ζωή μας με χαμόγελο, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά όπως πάντα...Στο επανιδειν...”
 
Με τον ίδιο να της απάντα: “Σ´ ευχαριστώ αγάπη μου, η αλήθεια περάσαμε όμορφα αυτούς τους 9 μήνες! Ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο συναισθήματα! Καλό μας καλοκαίρι και καλή συνέχεια σε όλους μας”.
 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του