Ποδοσφαιριστές, μοντέλα, σχεδιάστριες μόδας και rock stars βάζουν φωτιά στην Μύκονο!

Η Bella Hadid βρίσκεται στην Μύκονο και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές με την παρέα της!

Το 20χρονο μοντέλο συνελήφθη από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει τον ήλιο πάνω σε φουσκωτό σκάφος. Χαλαρή και ευδιάθετη είχε όρεξη για παιχνίδια με μια φίλη της αλλά και το κινητό της. Δείτε το βίντεο!

Ana Beatriz Barros: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Μύκονο

Το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, Karim El Chiaty περιμένει η Ana Beatriz Barros. 

Η Βραζιλιάνα καλλονή ένα χρόνο μετά τον γάμο της στην Μύκονο που έγινε θέμα συζήτησης στα Μέσα παγκοσμίως, χαλαρώνει στο νησί των ανέμων μαζί με τον αγαπημένο της, αλλά και την οικογένειά του.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν  λίγο πιο κάτω, την βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα και με ένα αέρινο φόρεμα. Δείτε την.

Η Μύκονος είναι το νησί που επιλέγουν διάσημα μοντέλα από όλο τον κόσμο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πώς θα μπορούσε να λείπει η Kendall Jenner.

H 21χρονη καλλονή εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV μέσα σε φουσκωτό σκάφος που την μετέφερε στο διάσημο εστιατόριο Spilia για να γευματίσει με την παρέα της. Φορώντας λευκό παντελόνι, λευκά sneakers και πολύχρωμο τοπ by Chanel, η Kendall ήταν τόσο χαλαρή και ευδιάθετη που άρχισε να λικνίζει το κορμί της!

Η καθεμία, όμως, έχει τη χάρη της και σίγουρα η Stevens την δίκη της. Το μοντέλο που έλκει την καταγωγή του από τον Λίβανο και την Γερμανία τράβηξε για μία ακόμα φορά τα βλέμματα και προκάλεσε πανικό στον αντρικό πληθυσμό.
Η χυμώδης περσόνα που κατοικεί στην Αυστραλία, εμφανίστηκε στο Super Paradise με αισθησιακό μπικίνι κάνοντας τα αρσενικά να χάσουν τα λογικά τους. 

Αποκαλυπτικό μπικίνι, αψεγάδιαστο κορμί, αναλογίες σε πρώτο πλάνο και αισθησιακές πόζες.

Η Ruby Mae, μοντέλο στο επάγγελμα και σύντροφος του Άγγλου άσσου της Τόττεναμ Dele Alli, εμφανίστηκε στο beach bar & restaurant Principote στον Πάνορμο και τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό!

Ένα σούπερ πάρτι για το ράλι Gumball στην Μύκονο με Lohan, Stevens, Αλεξανδράτου και πόλεμο σαμπάνιας!

Τα βλέμματα εκτός από την Lohan και την Lexy Stevens, έκλεψε για ακόμα μια φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον sexy χορό της.

Ηλθε, είδε και αντί να απέλθει είπε να κάτσει για να ξεσαλώσει. Ετσι, μετά τον Francesco Totti, τον Radha Nainggolan και τον Robin Van Persie, ήρθε η σειρά του Mario Lemina να μάθει τι εστί «ελληνική διασκέδαση»... all day and all of the night!

Ο άσσος της Γιουβέντους, ο οποίος κατάγεται από την Γκαμπόν, έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Μύκονο για διακοπές. Μαζί με την παρέα του και με πολλές αιθέριες υπάρξεις να τον περιτριγυρίζουν εντοπίστηκε από το Mykonos Live TV να διασκεδάζει στο διάσημο beach bar Tropicana. Ο 23χρόνος μέσος, που αποτελεί διακαη πόθο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, χόρευε, πείραζε τους πάντες, γελούσε και έδειχνε να το ευχαριστιέται!

Τόπλες απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μασάζ η Alessandra Abrosio, στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο. Το «αγγελάκι της Victoria's Secret» και super model βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με την κουμπάρα της, Ana Beatriz Barros και τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο και σύζυγο της Barros, Karim El Chiaty.

Είναι 18 ετών, κατέχει τίτλους ομορφιάς και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη το πέρασμά της από την κοσμοπολίτικη Μύκονο. H Liza Mihalyfi βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και δημιούργησε... σούσουρο κατά την εμφάνισή της στα Ματογιάννια.

Το εντυπωσιακό κορίτσι, που γεννήθηκε στην Ουγγαρία, επέλεξε καυτό σορτς αποκαλύπτονας την καλλίγραμμη αλλά με θηλυκές καμπύλες σιλουέττα του και κάνοντας τα αρσενικά να αλληθωρίσουν! Το 2015 η Liza πήρε μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Tini Hungary, όπου κέρδισε τον ομώνυμο τίτλο. Από τότε άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο, ενώ πέρυσι κατέκτησε την μεγαλύτερη της διάκριση, καθώς αναδείχθηκε Miss Eurasia 2016 σε διαγωνισμό που διεξήχθη στην Τουρκία με την συμμετοχή κοριτσιών από 37 χώρες!

Το είδωλο της ροκ Jon Bon Jovi άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και βρέθηκε και εκείνος στο νησί των ανέμων για να ζήσει την εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών σε ένα από τα hot spots του πλανήτη. 

Διάσημοι εν ενεργεία και βετεράνοι ξένοι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να καταφθάνουν στην Μύκονο για να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι. Η κάμερα του Mykonos Live TV συνέλαβε στην Ψαρρού τον μέσο της Ρόμα και της εθνικής Βελγίου Radja Nainggolan.

Ευδιάθετος και χαλαρός, ο νίντζα, όπως είναι το παρατσούκλι του λόγω του κουρέματός του, απέδειξε ότι εκτός από χαρισματικός μπαλαδόρος, είναι και χαζομπαμπάς. Έπαιζε με την μικρή του κόρη, ενώ ο κόσμος σκάναρε τα μπόλικα τατουάζ που κοσμούν το σώμα του. Στην κοσμική παραλία ο 28χρονος άσσος συναντήθηκε με τον βετεράνο Ρουμάνο επιθετικό Marius Niculae και το μοντέλο Giorgio Campolmi, με τους οποίους έβγαλε φωτογραφίες.

Η σύζυγος του Ιταλού ποδοσφαιριστή τράβηξε τα βλέμματα με το στυλ και το πλούσιο μπούστο της

Συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο ο Francesco Totti και η Ilary Blasi, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή ζευγάρια του αθλητικού κόσμου της Ευρώπης. 

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής και η πανέμορφη σύζυγός του έφτασαν στο νησί με τα παιδιά τους, καλούς φίλους και αρκετούς παπαράτσι από τη γειτονική χώρα που κυνηγούν τον πρώην πλέον άσσο της Ρόμα παντού. 

Στην Μύκονο μαζί με την κουκλάρα αγαπημένη του, Isabel Goulart, βρίσκεται ο Kevin Trapp. Ο τερματοφύλακας της Παρί Σαιν Ζερμέν επέλεξε το νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Γερμανίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ωστόσο τα βλέμματα έκλεψε το διάσημο τοπ μόντελ από την Βραζιλία. Δικαίως, διότι θεωρείται από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο με κορμί θανατηφόρο.

Η κάμερα τους εντόπισε σε κοσμική παραλία του νησιού, όπου έδειχναν full in love. Ο Γερμανός άσσος, οποίος το περασμένο Σάββατο έκλεισε τα 27 του χρόνια, συνελήφθη να φιλάει, να αγκαλιάζει και να σηκώνει ψηλά την 32χρονη καλλίγραμμη σύντροφό του μέσα στα μυκονιάτικα καταγάλανα νερά, αφού προηγουμένως έπαιξαν ρακέτες στην παραλία.

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων