Γρήγορης Αρναούτογλου και Σάκης Τανιμανίδης Vs. Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο Ant1 τη νέα σεζόν για να «χτυπήσει» τον τυφώνα Survivor που τους πήρε και τους σήκωσε με τα 80άρια σημείωνε σε τηλεθέαση, αποφάσισε να ψάξει ένα αντίστοιχο ριάλιτι με αυτό. Έτσι, θα βγει στον αέρα λοιπόν ο Ant1 με το «Nomads» στο οποίο θα συμμετέχουν κι εκεί επώνυμοι και θα περνούν «αντίξοες» δοκιμασίες και πάει λέγοντας… Ένα άλλο Survivor με λίγα λόγια! Το «Nomads» θα το παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα είναι στο Survivor 2 και πως ήδη έχουν αρχίσει να ψάχνουν αντικαταστάτη! Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μία απειλή που ακούει στο όνομα…. Γιώργος Αγγελόπουλος!

ΣΚΑΙ και Αnt1 έχουν πέσει στην μάχη του παζαριού για να δουν ποιος θα διεκδικήσει τον παίκτη! Η αλήθεια είναι, πως μπορεί να του κάνουν κρούσματα τα άλλα κανάλια, όμως προτεραιότητα έχει ο ΣΚΑΙ. Και ποιες είναι οι προτάσεις…

Αμφιβολία υπάρχει για τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς οι τούρκικη παραγωγή θέλει οπωσδήποτε να εντάξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor 2. Γνωρίζει πως τη νέα σεζόν θα έρθουν αντιμέτωποι με ισχυρό ανταγωνισμό, γιατί μπορεί την πρώτη φορά να τους έπιασαν στον ύπνο, όμως όλα τα κανάλια πλέον προετοιμάζονται δυνατά… Έτσι ανοίγουν εξεπιτούτου θέση – ρόλο για να μπορέσει να συμμετέχει στο κομμάτι της παρουσίασης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αυτό φυσικά, έχει κάνει να την θέση του Τανιμανίδη να τρέμει ελαφρώς, καθώς σίγουρα καλύτερα μπορεί να το κάνει ο Αγγελόπουλος από την άποψη ότι το έχει ζήσει αυτό. Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή ο παρουσιαστής έχει πολύ καλή σχέση και με το κανάλι αλλά και με τον Τούρκο παραγωγό, ψάχνουν πως μπορούν να τους συνδυάσουν και τους δύο στο ριάλιτι, καθώς τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον θέλουν σίγουρα μέσα στο ριάλιτι, καθώς θεωρούν ότι θα δώσει άλλη δυναμική στα νούμερα.

Από την άλλη συμπαρουσίαση με Γρηγόρη Αρναούτογλου, ή επίδειξη των αγωνισμάτων προτείνει και ο Ant1 στον Σκιαθίτη παίκτη, όμως… δεν είναι και τόσο δελεαστική η πρόταση αφού… «Survivor» είναι ο άνθρωπος! Λογικό να έχει αμφιβολίες… Τώρα το τι θα απαντήσει; Θα το δούμε τη νέα σεζόν… Το σίγουρο είναι πως «σφάζονται» στην ποδιά του και τα λεφτά, όπως πήρε το αυτάκι μου, είναι πολλά!

Ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και ανάφερε:

Το Nomads, το νέο ριάλιτι έρχεται στον ΑΝΤ1 και μάλιστα πολύ νωρίς.

Θα κάνει πρεμιέρα στις δύο Οκτωβρίου με παρουστιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα είναι καθημερινό...

Θα προβάλλεται στις 21:00, το κάθε επεισόδιο θα είναι ενενηντάλεπτο και κάθε Παρασκευή θα γίνεται η αποχώρηση ενός παίκτη που θα είναι live.

Ο Γρηγόρης με τους παίκτες από τις Φιλιππίνες και ένας ακόμα παρουσιαστής από άλλο στούντιο στον ΑΝΤ1 και αυτή θα είναι η καινοτομία, όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La biri biri.



 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα