Η συγκινητική επιστροφή της Σάρας! Mε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της!

Στην αγκαλιά του πατέρα της Αλμπέρτο Εσκενάζυ, της μητέρας και του αδελφού της πνίγηκε η γλυκιά παίκτρια του Survivor - Χαμόγελα και λουλούδια στο αεροδρόμιο

 
 
 
Ποιος είναι παίκτης που έχει λάβει όσα χρήματα έχουν πάρει όλοι οι Μαχητές μαζί;
 

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου η Σάρα Εσκενάζυ. Η γλυκιά ηθοποιός που αποχώρησε από το Survivor πνίγηκε στις αγκαλιές των γονιών και του αδελφού της, που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η Σάρα, δεν κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, αλλά κέρδισε οπωσδήποτε τον τίτλο της πιο χαμογελαστής παίκτριας- δεν σταμάτησε να χαμογελά ούτε τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρησή της.

Στο αεροδρόμιο, πάντως, την ξανθιά ηθοποιό, ο πατέρας της Αλμπέρτο Εσκενάζυ κρατούσε για την κόρη του εκτός από λουλούδια και... παστίτσιο, έχοντας κατά νου πως το «κοριτσάκι» του είχε ταλαιπωρηθεί και... πεινάσει στον Άγιο Δομίνικο...


Τα δίνουν όλα απόψε για την δεύτερη ασυλία στο Survivor!

Η Σάρα, πάντως, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, φορούσε ένα τζιν σορτς που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα και ηλιοκαμμένα πόδια της.

Στο παιχνίδι του Survivor, η ξανθιά παίκτρια των Μαχητών, δεν προκάλεσε ποτέ καμία κόντρα, ούτε πήρε μέρος σε τσακωμούς. Ακόμα και όταν οι συμπαίκτες της δεν την υποστήριζαν στα αγωνίσματα που έχανε ή ακόμα και αν της έκαναν παρατήρηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ήττες της ομάδας, εκείνη πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με σοφία και χαμόγελο.

Πού βρίσκονται οι 6 παίκτες του Survivor;

"Η κόρη μου εργάζεται ήσυχα και αθόρυβα στο θέατρο. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν το ήθος, κάτι που πιστεύω πως έχουν στο 100%. Μολονότι εργαζόμουν πολλές ώρες, όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον αφιέρωνα στα παιδιά. Ήμασταν από τις οικογένειες που κάναμε μαζί διακοπές, αλλά όχι από εκείνες που θα τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Ήμασταν λίγο αναρχικοί μέσα στο σπίτι. Ποτέ δεν επέβαλα μια οικογενειακή τάξη, υπό αυτή την έννοια", είχε δηλώσει στο περιοδικό People ο περήφανος πατέρας της.

Και συνέχισε: "Για τα παιδιά μου, όμως, είμαι περήφανος και τα αγαπάω εξίσου. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ προβλήματα. Τόσο ο Λέων όσο και η Σάρα είναι δύο ιδιαίτερα ήσυχα παιδιά. Η Σάρα ήταν αθλήτρια και, όταν μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, την παρότρυνα. Της είπα χαρακτηριστικά “Αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι ο δρόμος της γνώσης”. Η ιδεολογική γραμμή της τέχνης μου είναι πρώτα το γίγνεσθαι και μετά το φαίνεσθαι".

Ο μπαμπάς της είχε πει πως το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν γυρίσει η κόρη του είναι να την πάρει αγκαλιά και μετά θα καθίσου να μιλήσουν για όλα. Έτσι κι έγινε!

Spoiler Alert! Αλλάζει η τελική τετράδα! Ποιανού τη θέση παίρνει ο Σπαλιάρας;

 Σήμερα, λοιπόν, ένα 24ωρο μετά την άφιξή της, συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη (πρώην σύντροφο της Ελένης Χατζίδου) και τις αδερφές Αϊνατζιόγλου για… δείπνο στον αέρα.

Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και το στιγμιότυπο ανέβηκε στο instagram του ποδοσφαιριστή.

 

 

Εδώ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός! Απόρθητο φρούριο ο χώρος!

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια