Καυτές κούκλες και διάσημες που παραδέχθηκαν ότι είναι ομοφυλόφιλες!

Μερικές από τις πιο hot celebrities του κόσμου είναι λεσβίες. Διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, προσωπικότητες από το χώρο της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και του πνεύματος.

Τι να πρωτοσημειώσουμε. Από την Μέριλιν Μονρόε που διατηρούσε λεσβιακό δεσμό με την Τζοάν Κρόφορντ και την Γκρέτα Γκάρμπο έως την Έλεν Ντε Τζένερις που η θυελλώδης σχέση της με την Αν Χεκ είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Και βέβαια πώς να ξεχάσουμε τα λεσβιακά περάσματα της Αντζελίνα Τζολί, της Μέγκαν Φοξ και πολλών άλλων πριν περπατήσουν σε πιο «straight» δρόμους.

Σήμερα είπαμε να κάνουμε μία αυστηρή επιλογή με τις 10 πιο καυτές γυναικείες παρουσίες που είτε είναι δηλωμένες λεσβίες είτε έχουν καταγραφεί στη συνείδησή μας ως λεσβίες σε περιόδους έντονου πειραματισμού τους με το άλλο φύλο. Σίγουρα πολλές απουσιάζουν, οπότε οι προσθήκες σας ευπρόσδεκτες!

Η λίστα 

Cara Delevingne: Το διάσημο σούπερ μοντέλο που έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές τις ομοφυλοφιλικές του ορέξεις και πρώην σύντροφος της Ελεν Πέιτζ.

Michelle Rodriguez: Άρτι χωρισθείσα με το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, πρόσφατα το «γύρισε» για λίγο στους… άνδρες.

Anne Heche: Μπορεί μετά την Έλεν Ντε Τζένερις να κάνει σχέση με άντρες, ωστόσο στο μυαλό μας είναι καταγεγραμμένη ως λεσβία.

Amber Heard: Από το 2008 εώς το 2011 ήταν με την Τάσια Βαν Ρι και είχε δηλώσει «Δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Εχω εξίσου καλές σχέσεις με τα δύο φύλα και τώρα είμαι σε σχέση με γυναίκα. Αγαπώ όποιον αγαπώ. Η προσωπικότητα μετράει για μένα». Από το 2012 είναι με τον Τζόνι Ντεπ τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα The Rum Diary και πρόσφατα μάλιστα παντρεύτηκαν!

Samantha Fox : Το 2003 η Σαμάνθα παραδέχτηκε επίσημα μια φήμη που την ακολουθούσε σαν stalker από το 1999. Ναι, είναι λεσβία, δεν είναι bisexual.

Maria Bello: Η γοητευτική ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως είναι λεσβία

Portia de Rossi. Εκτός από ηθοποιός είναι και η νόμιμη σύζυγος της Έλεν Ντε Τζένερις

Ellen Page: Η 27χρονη ηθοποιός, που είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της εγκυμονούσας έφηβης στην ταινία Juno, αποκάλυψε πριν ένα χρόνο ότι είναι λεσβία, μιλώντας στο Λας Βέγκας σε ένα συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους.

Jodie Foster: Στις 19 Απριλίου 2014 η διάσημη ηθοποιός τέλεσε τον γάμο της στην Καλιφόρνια με τη φωτογράφο και ηθοποιό Αλεξάντρα Χέντισον.

Aubrey O'Day: Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και γενικώς… celebrity πολλές φορές στο πλαίσιο των γυρισμάτων του ριάλιτι «All About Aubrey», στο οποίο πρωταγωνιστεί έχει επιδοθεί με άλλες γυναίκες σε προκλητικές ερωτικές περιπτύξεις!

Πηγή: tff.gr

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»