Η Μελέτη κάλεσε την Μαραγκουδάκη να μιλήσει για τα spoiler που «η ίδια διαρρέει»!

Μια διαφορετική καλεσμένη βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Survivor Πανόραμα! Πέρασε στην αντεπίθεση η διευθύντρια προγραμμάτων του ΣΚΑΙ

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος όπως είπε είναι ένας από τους αγαπημένους της παίκτες, για να μιλήσει και να κάνει αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με το ριάλιτι φαινόμενο, το οποίο δεν είναι άλλο από το Survivor!

Δεν θα πιστεύετε ποιο μεγαλοστέλεχος του ΣΚΑΙ κάρφωσαν για τα λάθος spoiler!

Η ίδια με το που ξεκίνησε η συζήτηση στην εκπομπή, δεν άντεξε και ξέσπασε για τις διαρροές που βγαίνουν καθημερινά για το παιχνίδι!

Συγκεκριμένα είπε: «Τσιτώνομαι πολύ! Και δεν πετυχαίνουν κιόλας όσα spoiler λένε! Είδα χθες ένα πρωινό του Alpha που λέγανε τελείως άλλα πράγματα από αυτό που ήταν! Είχαν ποσοστά, είχαν αναλύσεις, αλλά τελείως άλλα από αυτά που γίνανε!», δήλωσε και συνέχισε:

«Με ενοχλεί αυτό και δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται! Γίνεται γιατί κάποιοι άνθρωποι ποντάρουν σε κάποια πράγματα και θέλουν να κάνουν τους σπουδαίους και να διεκδικούν τη μοναδικότητα της πληροφορίας, το κάνουν για να αποδομήσουν το πρόγραμμα για να μην έχει τηλεθέαση, δεν ξέρω γιατί γίνεται! Τελικά όμως βλέπω πως αυτό δεν έχει επηρεάσει καθόλου την τηλεθέαση του ριάλιτι», δήλωσε η Άλκηστις!

Aπίστευτο! Δεν ενώνονται οι ομάδες! Με δύο παίκτες μένουν οι Διάσημοι!

Τέλος, ανέφερε πως η μόνη στην οποία λέει η ίδια το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πριν παιχτεί στην τηλεόραση είναι η Ευαγγελία Αραβανή που είναι φίλη της και ξέρει ότι δεν θα τα πει σε κανέναν! 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Ο Χανταμπάκης είπε: «Θα ήθελα να κερδίσει ο Αγγελόπουλος στο Survivor»!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο άγχος της στο πρώτο επεισόδιο του Survivor. 

Το υλικό έφτασε στο κανάλι του Φαλήρου από τον Άγιο Δομίνικο μέσω δορυφόρου. Όπως αντιλαμβάνεστε με την τεχνολογία κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος και πόσο μάλλον όσον αφορά ένα υλικό μιας τρίωρης εκπομπής.

Το άγχος της Άκληστις Μαραγκουδάκη ήταν εάν όλα πάνε καλά και καταφέρουν να έχουν το υλικό στην ώρα τους.

Δείτε το video:  

Δεν φαντάζεστε με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης από το Survivor!

Μπορεί οι παίχτες στον Άγιο Δομίνικο να πέρασαν δυσκολίες και κακουχίες, με την επιστροφή τους όμως στην Ελλάδα τα πράγματα σίγουρα θα είναι καλύτερα για τους περισσότερους, αφού θα εξαργυρώσουν με διάφορους τρόπους την δημοσιότητα που κέρδισαν.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση στον Κώστα Κοκκινάκη για να παρουσιάσει ένα project του εξωτερικού. Ο πολίστας τόνισε ότι κάτι τέτοιο τον ενδιαφέρει και το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Δείτε το video:  
 

Το αστρονομικό ποσό που μοιράζονται κάθε βράδυ ο ΣΚΑΙ & ο Τούρκος παραγωγός!

Ακόμα δεν έχει τελειώσει τo Survivor και ήδη η παραγωγή δέχεται αιτήσεις για το Survivor 2. 

Aποκάλυψε ότι δεν ξέρει αν το δεύτερο παιχνίδι επιβίωσης θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι αιτήσεις είναι χιλιάδες. Συγκεκριμένα είπε: «Ακούω κάτι αριθμούς 22.000, 30.000 αιτήσεις και ακόμα δεν έχουμε βγάλει το τρέιλερ».

Άρα καταλαβαίνετε τι θα γίνει όταν το τρέιλερ κάνει την εμφάνισή του.

Δείτε το video:  

Αποκάλυψαν στην Λαμπίρη ποιο φαβορί μένει εκτός του μεγάλου τελικού!

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ο τελικός στις 5 Ιουλίου και θα παραβρεθούν όλοι οι παίχτες.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι παίχτες δεν θα έρθουν στην Ελλάδα και δεν θα έχουν καμία επικοινωνία με κανέναν έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο video που ακολουθεί: 

Οι αλλαγές που θα γίνουν μέχρι τον τελικό και τα σενάρια του ατομικού αγωνίσματος.

Εάν στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι χάσουν, τότε θα μείνει μόνος ένας και τότε τα αγωνίσματα αυτομάτως γίνονται ατομικά.

Δείτε τα υπόλοιπα σενάρια στο video που ακολουθεί: 

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη της ζήτησε να πει την άποψή της για τον Γιάννη Σπαλιάρα, εκείνη είπε ότι είναι αφελής και ευκολόπιστος και αυτό το συμπέρασμα δεν το έβγαλε μόνο από την φάρσα αλλά και από όλη του την παρουσία στο Survivor.

Άλλωστε, τον γνωρίζει αρκετά χρόνια και επισήμανε, ότι ο Γιάννης είναι το παιδί που όλοι θέλουν στο σπίτι τους.

Δείτε το video:

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είπε ότι οι Διάσημοι ήταν πιο επιφυλακτικοί σε σχέση με τους Μαχητές έτσι ώστε να πάρουν μέρος στο Survivor.

Ο Κώστας Κοκκινάκης με το χιούμορ του αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έκαναν με την παραγωγή και αποκάλυψε ότι όταν τους ρώτησαν εάν κάνουν μπάνιο, εάν τρώνε και εάν πλένουν τα ρούχα τους οι απαντήσεις σε όλα ήταν «ναι» προκειμένου να τους πείσουν να πάρουν μέρος.

Δείτε το video:

Της άρεσε πολύ ο παρουσιαστής και προσπαθούσε να τον βρει για να τον γνωρίσει έτσι ώστε να έχουν κάποια συνεργασία.

Όταν εκείνη βρέθηκε στις Κάννες για ν’ αγοράσει project για το κανάλι, ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε να την χαιρετήσει και τότε εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία. Ο παρουσιαστής της είπε για μια εκπομπή που ήθελε να κάνει και τότε εκείνη του πρότεινε το παιχνίδι επιβίωσης. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε να τον πείσει, αφού εκείνος είχε πολλές ανασφάλειες και ενδοιασμούς και τότε έβαλε τα μεγάλα μέσα.

 Δείτε το video:
 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»