Αυτές είναι οι 7 πιο sexy παίκτριες που έχουν συμμετάσχει σε reality επιβίωσης!

Τα reality shows συνήθως αναδεικνύουν καυτές παρουσίες, που μετέπειτα συνηθίζουμε να βλέπουμε σε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις.
 
Το συγκεκριμένο παράδειγμα έχουμε παρατηρήσει κατά κόρον σε αντίστοιχα ελληνικά προγράμματα, όμως και στο εξωτερικό υπάρχουν οι παρουσίες εκείνες, που καταφέρνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, κυρίως με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους!
 
Στα Αμερικάνικα Survivor ως επί το πλείστον, υπάρχουν εκείνες οι παίκτριες που πέρασαν στο «πάνθεον» με την άκρως sexy και όμορφη εμφάνισή τους.
 
Δείτε τις 7 που έχουν αφήσει τη δική τους ιστόρια σύμφωνα με το People. Εμάς πάντως μας αρέσουν αναμφίβολα καλύτερα οι δικές μας!
 
Chelsea Meissner
Η Chelsea συμμετείχε στο Survivor: One World. Παρέμεινε ως το τελικό συμβούλιο του νησιού κατακτώντας την τριτη θέση. Λίγο καιρό μετά το παιχνίδι, έκανε σχέση με το δημοφιλή παίκτη του μπέιζμπολ, Michael Kohn.
Candace Smith
Την είδαμε στο Survivor: Tocantins, όπου έφυγε μόλις στο δεύτερο συμβούλιο. Ωστόσο σε όλους θα μείνει για τις σαγηνευτικές της καμπύλες!
Brenda Lowe
H Brenda Lowe συμμετείχε στο Survivor: Nicaragua και το Survivor: Caramoan. Χρησιμοποιώντας τη γοητεία της και μεγάλη στρατηγική κατάφερε να προχωρήσει πολύ, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σημαντικό.
Natalie Tenerelli
Έλαβε μέρος στο Survivor: Redemption Island και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ωστόσο η αφοσίωσή και η ηθική της, την έκαναν να χάσει καταλήγοντας με μηδενικές ψήφους υπέρ.
Angie Layton
Συμμετειχε στο Survivor: Philippines, όμως η αδυναμία της την έκανε να αποχωρήσει νωρίς από το νησί. Το τηλεοπτικό κοινό τη θυμάται κυρίως για τις φωτογραφήσεις της μετά το παιχνίδι.
 
Parvati Shallow
Η νικήτρια του Survivor: Micronesia, αποτελεί μία από τις πιο καλές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αλλά και με τον πιο αδιάβλητο χαρακτήρα.
Andrea Boehlke
Συμμετείχε σε τρία διαφορετικά Survivors, το Redemption Island, το Game Changers και το Caramoan — Fans vs. Favorites, έχοντας σχολιαστεί ιδιαίτερα για τη στρατηγική της.
 
 
 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας