Τι πρέπει να ντυθείς τα καρναβάλια σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Προτείνουμε μεταμφιέσεις, έξω από αυτά που θα περίμενες!

Όχι λοιπόν! Δε θα ντύσουμε τις Σκορπίνες sexy αστυνομικίνες! Η Ψαρίνα, Δεν θα ντυθεί πριγκιποπούλα, τρυφερή και ρομαντική! Ο Λέων δε θα ντυθεί βασιλιάς! Διάβασε και διασκέδασε με τις ανατρεπτικές μας προτάσεις!

Κριός: Γκέισα! Υπάκουη, λεπτεπίλεπτη, εύθραυστη γλυκιά Γιαπωνέζα. Να σε δω να παίρνεις εντολές κι αντί ν' αστράφτεις χαστούκι, να κατεβάζεις με χάρη το κεφάλι, και τι στον κόσμο!!! Αυτό θα ντυθείς! Έκλεισε!

Ταύρος: Μπαλαρίνα αγάπη μου! Θεά σε δυο μύτες, αέρινη παρουσία, ίσα που πατάει στη Γη... Εσύ κι αυτή, καμία σχέση κοινώς! Έεεεεεετσι!

Δίδυμοι: Βασίλισσα του Πάγου! Μάλιστα! Θα πρέπει να είστε, ψυχρές, απρόσιτες, να μην μιλάτε και να μην γελάτε (ούτε καν να χαμογελάτε), σε όποιον δεν γνωρίζετε, δεν έχετε περάσει από face control και τα λοιπά και λοιπά. Το χουμε, έτσι; χαχαχαχα!

Καρκίνος: Harley Quinn! Σκληρή, psycho bitch με τα όλα της. Δεν χρειάζεται να υπερθεματίσω. Ξεχάστε τις σιροπιαστές στολές, εδώ είστε! Σκέτη τρέλα, ένα πράμα!

Λέων: Morticia Adamms! Πιο σκοτεινή, θανατηφόρα και sexy, πεθαίνεις! Γκλάμουρ μηδέν, αλλά δεν πιστεύω να σας χαλάσει αυτός ο σκοτεινός χαρακτήρας, ε καλά μου Λιοντάρια;

Παρθένος: Γοργόνα! Γιατί αν δεν ντυθείς γοργόνα σ' αυτή τη ζωή, δεν έχεις ντυθεί τίποτα! Το καλύτερο βρε σας φύλαξα! Να βάλετε και την ουρά του Ψαριού (να χαρεί κάθε πικραμένο από εσάς Ψάρι) και τι! Μούρλια είστε!

Ζυγός: Tomb Raider ή αλλιώς Lara Croft! Πάρτε το όπλο σας, πέστε στη μάχη με τα μούτρα, ξεχάστε το μανικιούρ σας κι αρχίστε να βρίζετε σαν λιμενεργάτης που του φάγανε τα πατατάκια! Έλα, να βλέπω την ομάδα! Το χετε!

Σκορπιός: Άγγελος! Μη το ζαλίσουμε το θέμα. Αγνές, γλυκές, άδολες ψυχούλες είστε και τίποτα δεν θα σας εκφράσει καλύτερα από αυτό το κουστούμι! Εβίβα!

Τοξότης: Vampire! Εάν δεν ντυθείτε εσείς sexy, φαρμακερό, θανατηφόρο, μαύρο-άραχνο βαμπίρ, ποιος θα ντυθεί; Ο Σκορπιός, ο ανέραστος? Βάλτε τη στολή, ζωγραφίστε και λίγο αιματάκι να τρέχει από το στόμα με νόημα και τρεχάτε να ευθυμήσετε! Οι άλλοι που θα σας βλέπουν να δείτε ευθυμία που θα έχουν!

Αιγόκερως: χορεύτρια Φλαμέγκο! Όλε! Τι πάθος! Τι κίνηση! Τι δράμα! Σα να λέμε, καμία σχέση με εσάς και την ψυχολογία σας! Εμπρός λοιπόν, ντυθείτε στα κόκκινα, βάλτε φωτιά, και τη σβήνετε μετά με τον... πάγο σας! Ξέρετε εσείς!

Υδροχόος: Νύφη! Ινδή Νύφη! Ξέρετε τώρα: μισό κιλό μεικ απ, πέντε τατουάζ χένας, 2 κιλά κοσμήματα, φανταχτερά ρούχα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου... Έτσι λιτή κι απαρατήρητη θα περάσετε τις απόκριες... χεχεχεχε!

Ιχθύς: Wonder Woman, τι άλλο;;; Εάν δεν είστε εσείς ένα θαύμα από μόνοι σας, τότε ποιος; Και για να μην πεθάνουμε με την απορία, βάλτε το κουστούμι και τραβάτε να αμολήσετε μερικά θαύματα δεξιά κι αριστερά! Α! Και φροντίστε μην μείνει κανείς παραπονεμένος και πονέσει η ψυχούλα σας!

 
Πηγή: Astrology.gr

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων