«Συν γυναιξί και τέκνοις» η ορκωμοσία του Trump! Στο πλευρό του Melania και οι δύο πρώην σύζυγοι!

O Donald Trump έκανε χθες την πρώτη του "προεδρική εμφάνιση" μαζί με την οικογένειά του και λίγες ώρες πριν από την ορκομωσία, που θα γίνει σήμερα στις 18:30 το απόγευμα (ώρα Κύπρου ).

Το πρώτο δείπνο προς τιμήν του νέου προεδρικού ζεύγους το βράδυ της Πέμπτης στην Ουάσινγκτον ήταν λαμπερό και την παράσταση έκλεψε φυσικά με την εμφάνισή της η όμορφη Melania Τrump - κι ας αρνήθηκε ο Tom Ford να την αναλάβει στιλιστικά. 


Η "Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ" όπως θα την αποκαλούμε σε λίγες ώρες, έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του Donald Trump φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα. Στο δείπνο ήταν όλο το επιτελείο του και όχι μόνο. 

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Trump, που είπε σε σχέση με την πιθανή σημερινή βροχή την ώρα της ορκωμοσίας: "Μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι. Δεν με νοιάζει. Αν ρίξει βροχή θα είναι ΟΚ γιατί ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα μαλλιά μου είναι πραγματικά", προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους. Στο τέλος υποσχέθηκε πως η Αμερική θα γίνει και πάλι μεγάλη.

«Συν γυναιξί και τέκνοις» θα γίνει η ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη σε λίγες ώρες, αφού, εκτός από την τρίτη του σύζυγο Μελάνια και οι άλλες δύο πρώην του θα βρίσκονται στο πλευρό του

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας πρόεδρος είναι δύο φορές διαζευγμένος. Σε λίγες ώρες θα ορκιστεί ο 45ος πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ έχοντας στο πλευρό του μία σύζυγο, δύο πρώην συζύγους, πέντε παιδιά και οκτώ εγγόνια!

Την Πέμπτη το απόγευμα η Ιβάνα Τραμπ «συνελήφθη» από τους δημοσιογράφους καθώς έβγαινε από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη για να αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον, όπου μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια της θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου. Κομψή με γαλάζιο γούνινο παλτό, ασορτί τσάντα και ριγέ κοστούμι η Ιβάνα όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν ο Τραμπ θα είναι ένας καλός πρόεδρος απάντησε: «Ναι, σίγουρα θα είναι».
 

 
Η δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, η ηθοποιός Μάρλα Μαπλς, η οποία από τον γάμο της με τον νέο πρόεδρο έχει αποκτήσει μια κόρη, την 23χρονη Τίφανι, θα παραστεί και εκείνη στην τελετή ορκωμοσίας του πρώην συζύγου της. Η ηθοποιός είναι η γυναίκα που έγινε η αιτία να πάρει διαζύγιο από την Ιβάνα το 1992 ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να την παντρευτεί και οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να διατηρούσε σχέσεις ενώ ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ήταν παντρεμένος με την Ιβάνα.

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»