Τα…παιχνίδια της μοίρας και η παράσταση ζωής της Κατερίνας Βρανά

 
 

Κάθε άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του βρίσκεται αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα και καταστάσεις, άσχημα γεγονότα, τα οποία πολύ εύκολα μπορούν να ανατρέψουν την καθημερινότητά του και να τον οδηγήσουν σε συνήθειες και συμπεριφορές που μπορούν να εξελιχθούν σε καταστροφικές για τον ίδιο, τους γύρω του, την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Είναι σε τέτοια γεγονότα που ο κάθε άνθρωπος καλείται να ενεργοποιήσει τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει, να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του με αισιοδοξία και πίστη ότι θα εξέλθει νικητής στη μάχη με όσα τον βασανίζουν, να δει την επόμενη μέρα στη θετική και όχι αρνητική της διάσταση.
 
Η Κατερίνα Βρανά, Ελληνίδα κωμικός με τεραστία επιτυχία στη καριέρα της, είναι ένας από τους ανθρώπους εκείνους, που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Το Απρίλιο του 2017, ευρισκόμενη σε περιοδεία στη Μαλαισία, ασθένησε πολύ σοβαρά και βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Η Κατερίνα, κατάφερε να επιβιώσει αλλά η αποκατάστασή της είναι μακρόχρονη, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την ισορροπία, την όραση και την εκφορά λόγου.
 
Παρ’ όλα αυτά, βλέποντας τη ζωή με αισιοδοξία και επιδεικνύοντας τεράστια δύναμη, η Κατερίνα Βρανά δεν τα έβαλε κάτω, συνέχισε να ζει, να δημιουργεί μέσα από την τέχνη της και να εξελίσσεται σε πρότυπο για το πώς ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο και δυσκολία στο δρόμο του.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πέθανα σχεδόν τρεις φορές αλλά τα κατάφερα… Είμαι πλέον αθάνατη…» H Κατερίνα Βρανά μίλησε στον REPORTER για την περιπέτεια της υγείας της, το stand-up comedy και τη ζωή της στην Αθήνα.
 
Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια είναι φαινόμενο το οποίο ταλαιπωρεί τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας, κάποιοι από τους οποίους καταλήγουν να είναι εθισμένοι, στη συνειδητή ή ασυνείδητη προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τα δικά τους προβλήματα. Είναι όμως σίγουρο πως ο εθισμός στον τζόγο, όχι μόνο δεν αποτελεί την απάντηση που αναζητούν για τα προβλήματά τους, αλλά αντιθέτως συνιστά μια επιλογή που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή. 
 
Το παράδειγμα της Κατερίνας Βρανά, έρχεται να επιβεβαιώσει και να αποδείξει πως τίποτα στη ζωή μας δεν είναι αδύνατο να το πετύχουμε, αρκεί να έχουμε την απαραίτητη θέληση και αποφασιστικότητα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια, από τον οποίο μπορούμε να απαλλαγούμε φτάνει να το θέλουμε, να το επιζητήσουμε και να βρούμε την κατάλληλη στήριξη και βοήθεια.
 
H Κατερίνα Βρανά, μοιράζεται την δύσκολη προσωπική εμπειρία της και στέλνει τα δικά της μηνύματα σε όλους όσοι αφημένοι στον εθισμό τους, δεν βλέπουν έξοδο διαφυγής και αποδέχονται μοιρολατρικά τα… παιχνίδια της ζωής τους. Μέσα από μια διαδικτυακή εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα, η κ. Βρανά έρχεται για να μας υπενθυμίσει αυτό που άπαντες πρέπει να θυμόμαστε, αυτό που όλοι πρέπει να έχουμε ως οδηγό σε κάθε δύσκολή μας κατάσταση. Πως μετά τον χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη, πως δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.    
 
Η διαδικτυακή εμφάνιση της Κατερίνας Βρανά εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2020, που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. 
 
Δωρεάν συμμετοχή, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.
Για την εγγραφή σας, πατήστε εδώ

 
Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου