«ΚΑΡΜΑ» Άγριο φονικό τερματίζει μία διπλή ζωή...

 
Ζωντανεύει η εποχή όπου όλοι έκρυβαν την ταυτότητά τους και θυματοποιούνταν... Μία φρικτή οικογενειακή τραγωδία με επίκεντρο τη διπλή ζωή, την απόκρυψή της και την προδοσία, έρχεται στην κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Τι θα γίνει όταν οι μάσκες πέσουν και αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια; Ποιος θα βάλει νερό στο κρασί του και ποιος θα βάψει τα χέρια του με αίμα;
 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 22:30, η true crime σειράς της Χριστιάνας Αρτεμίου που βασίζεται σε αληθινές δολοφονίες που συγκλόνισαν την κυπριακή κοινωνία τον 20ο αιώνα, φέρνει σε πρώτο πλάνο τη ζωή μίας φιλήσυχης οικογένειας.
 
Τα ψέματα και ο εθελοτυφλισμός κυριαρχούν, κάνοντας τους πρωταγωνιστές να καταπιέζουν τα συναισθήματά τους. Κάνει στάση στη δεκαετία του ’90 και μέσα από μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση φωτίζει ανθρώπους που αναγκαστικά κρύβουν την ταυτότητά τους, φοβούμενοι την κατάκριση, την κατακραυγή και την απόρριψη. Παγιδευμένοι στην εικόνα που τους επιβάλλει η κοινωνία και το νομικό σύστημα της χώρας, βαδίζουν στο δρόμο της απόκρυψης και της διπλής ζωής. Με δυνατές ερμηνείες καταξιωμένων και νέων ηθοποιών «ζωντανεύει» για λίγο μία δύσκολη εποχή όπου όλοι θυματοποιούνταν.
 
Αληθινά γεγονότα, ιστορικά στοιχεία, λεπτομερής έρευνα από ρεπορτάζ της εποχής και το αρχείο εφημερίδας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, είναι μόνο μέρος των στοιχείων που συνθέτουν τη σειρά «ΚΑΡΜΑ». Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, όλα είναι έτοιμα για να προβληθεί το 4ο επεισόδιο… με τον πόνο, την προδοσία και την οργή να οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σ’ ένα ανατριχιαστικό έγκλημα που έγινε στην Κύπρο.
 
Ηθοποιοί: Αντρέας Βασιλείου, Αντρούλλα Ηρακλέους, Αντρέας Κουτσόφτας, Πηνελόπη Βασιλείου, Βασίλης Χαραλάμπους και Άγγελος Χατζημιχαήλ. «ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol
Το Guaba ανακηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού με μια μοναδική Opening Fiesta!
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου