H μπύρα ΑΛΦΑ σε ταξιδεύει στα όμορφα Χανιά, χαρίζοντας σου αυθεντικές εμπειρίες!

Πλούσιο φυσικό τοπίο, βόλτες στα στενά της πόλης και το Παλιό Ενετικό Λιμάνι, όμορφα ταβερνάκια με εξαίρετο φαγητό και φυσικά… μπύρες ΑΛΦΑ δίπλα στο κύμα. Αυτά και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να ανακαλύψουν οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού που πραγματοποιεί η μπύρα ΑΛΦΑ σε συνεργασία με τα Καταστήματα Σκλαβενίτη σε ολόκληρη την Κύπρο.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα τρέχει καθ’ όλη την περίοδο Ιουνίου και Ιουλίου 2019, θα χαρίσει σε 5 τυχερούς από 2 διπλά εισιτήρια για τα υπέροχα Χανιά της Κρήτης καθώς και 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι αγοράσουν 2 πολυσυσκευασίες μπύρας ΑΛΦΑ από τα Καταστήματα Σκλαβενίτη και συμπληρώσουν το κουπόνι του διαγωνισμού απαντώντας σωστά σε μια ερώτηση και συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους. Οι διαγωνιζόμενοι, θα παραλάβουν το κουπόνι από το ταμείο των υπεραγορών και θα πρέπει να το τοποθετήσουν στην  κάλπη συμμετοχής (στο γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών της κάθε υπεραγοράς). Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 05/08/2019 στα γραφεία  Σκλαβενίτη στη Λεμεσό, στην παρουσία εκπροσώπων και των δύο εταιριών και οι νικητές θα ανακοινωθούν εντός 2 ημερών από την ημέρα της κλήρωσης.
 
Η μπύρα ΑΛΦΑ - η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd - έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα από ενέργειες και events που στόχο έχουν να αναδείξουν την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας.
Έχοντας ως αξίες την αυθεντικότητα, την ειλικρίνεια, την αγάπη και τη φιλία, η μπύρα ΑΛΦΑ συνεχώς παρουσιάζει φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες και ενέργειες για να μας φέρουν πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους μέσα από αυθεντικές και αληθινές στιγμές.
 
Ραντεβού στα Χανιά λοιπόν, για να περιπλανηθείς, να ανακαλύψεις όμορφες εικόνες και να ζήσεις αυθεντικές εμπειρίες που θα σε συντροφεύουν για μια ζωή.
 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου