Αρβανιτάκη–Κότσιρας: Η αποκάλυψη για την πρώτη τους γνωριμία και η κοινή παράσταση στην Κύπρο!

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας με αφορμή τη συνεργασία τους φέτος και την επικείμενη καλοκαιρινή τους συναυλία μίλησαν στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό για την πρώτη γνωριμία τους αλλά και τις μεγάλες τους αγάπες που εκτός από τη μουσική είναι και τα παιδιά τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Δάσους έκανε στο πλευρό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη την πρώτη του συναυλία. “Ο Άγγελος Σφακιανάκης μου μίλησε τότε για έναν καινούριο τραγουδιστή και μου είπε να τον ακούσω. Εκείνη τη περίοδο παίζαμε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, αλλά χρειαζόμουν και μια λαϊκή φωνή γιατί ήταν και ένα μέρος του προγράμματος που θα ήταν λαϊκό και συναντηθήκαμε με τον Γιάννη, ήρθε στο σπίτι μου, παίξαμε και έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία”, ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Κότσιρα να συμπληρώνει: “Με έβαλε στο πιάνο έπαιξα δυο τραγούδια και με κοιτούσε και μου είπε:”Welcome to the group”. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για τρία χρόνια και φέτος, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά προς μεγάλη χαρά και των δύο.

Οι δυο τραγουδιστές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τους στον Άρη Καβατζίκη και στα παιδιά τους, με τον Γιάννη Κότσιρα να σημειώνει πως έχει σταματήσει να κοιμάται πλέον τα βράδια με τα δυο παιδιά, αλλά και πως βοηθά στο σπίτι γιατί δεν γίνεται αλλιώς και να τα βγάλει ένας άνθρωπος μόνος του πέρα και την Ελευθερία Αρβανιτάκη να παραδέχεται το άγχος της όταν έρχονται τα παιδιά της να τη δουν.

 

Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες συνεχίζουν την επί σκηνής συνεργασία τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο το φετινό καλοκαίρι.

Τρίτη 16 Ιουλίου στη Λευκωσία
στο Αμφιθέατρο της Σχολή Τυφλών (Μακαρίου Γ), 21:00

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους. Από το «Δυνατά» και της «Καληνύχτας τα Φιλιά» ως το «Κάθε Φορά» και το «Εφάπαξ», από το «Μένω εκτός» ως την «Αλεξάνδρεια» και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια όπως τα «Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω», «Πρώτη Φορά», «Μη Μου Ξαναφύγεις Πια Μάγκα Μου» και τα «Μαύρα Μάτια Σου» ως το «Κόκκινο Φουστάνι» και τη «Χάντρα Θαλασσιά», η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έμπλεξαν τραγούδια και διαθέσεις και παρέσυραν μαζί τους το κοινό, που κάθε βραδιά γινόταν μαζί τους μια μεγάλη χορωδία.

Η παράστασή τους ξεχώρισε όπως ήταν αναμενόμενο και δικαίως χαρακτηρίστηκε η “παράσταση της χρονιάς”, με τον κόσμο να φεύγει πλήρης μετά από κάθε live έχοντας συγκινηθεί, εκτονωθεί, χορέψει και τραγουδήσει μαζί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Το ντουέτο τους με τίτλο “Δυο ζωές” σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη (γράφτηκε με αφορμή τη συνεργασία τους) βρίσκεται στην κορυφή των playlist των ραδιοφώνων της χώρας από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα.

Μαζί τους μια οκταμελής μπάντα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι). Οι φωτισμοί είναι της Μαρίας Βενετάκη και ο σχεδιασμός ήχου του Χάρη Κρεμμύδα και του Στρατή Καραδημητράκη, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν από κοινού η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: €30/27/25 - Ταμείο:€30/27/25
Σημεία Προπώλησης: Tickethour.com.cy & σε όλα τα καταστήματα ACS
Πληροφορίες: 7777 7040 & 99059257

Επιμέλεια Παραγωγής
Menta Art Events, www.menta3.com, τηλ: 0030 210 8617577

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»