Το Δείπνο του Χέρμαν Κοχ για πρώτη φορά στην Κύπρο

«Το Δείπνο», το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ του Χέρμαν Κοχ που έγινε best seller προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Το πολυσυζητημένο μυθιστόρημα του Ολλανδού συγγραφέα που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, ανεβαίνει στις 24 Μαΐου 2019 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και στις 25 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 

Δύο ζευγάρια, ένα έγκλημα, τρία παιδιά και ένα σκοτεινό μυστικό που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί, παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια του κοινού μέσα από ένα επικίνδυνο δείπνο μιας φαινομενικά ευτυχισμένης και σύγχρονης αστικής οικογένειας. Το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τα δύο ζευγάρια, αφορά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν διαπράξει τα παιδιά τους. Τα χειρότερα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια και το δείπνο μετατρέπεται σε ένα ανελέητο παιχνίδι επιβίωσης που βάζει σε σκληρή δοκιμασία τα όρια και τις αντοχές τους. Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να προστατεύσει την οικογένεια και τα παιδιά του;

 
Πέντε σπουδαίοι πρωταγωνιστές, ο Στέλιος Μάινας, η Κατερίνα Λέχου, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Κατερίνα Μισιχρόνη και ο Γιώργος Κοτανίδης συνυπάρχουν μαζί στη σκηνή με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών, δημιουργώντας μια παράσταση με πολύ σασπένς, που κόβει την ανάσα. Τη δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία ανέλαβε η  Λίλλυ Μελεμέ, ενώ η μετάφραση ανήκει στην Κάτια Σπερελάκη.


 


Εισιτήρια προπωλούνται: www.soldoutticketbox.com, Ταμείο Παττιχείου, σε όλα τα καταστήματα Stephanis και σε επιλεγμένα So Easy Stores.

Δειτε Επισης

Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!